reklama

Staraczki 2015 : )

Po prostu dla mnie to wszystko dziwne jest [emoji29] [emoji20]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Wiem, ale testy mają różną czułość, poza tym na tym etapie to nie każdy jeszcze ciążę wychwyci. Mi w 31 dc nie wychwyciły, dopiero w 36!
A to już było daaaawno po owulce.
Postaraj się troszkę uspokoić bo co ma być to i tak będzie. A ja jestem dobrej myśli, skoro już 2 kreski zobaczyłaś to pewnie @ nie przyjdzie ;-)

reklama
Wiem, ale testy mają różną czułość, poza tym na tym etapie to nie każdy jeszcze ciążę wychwyci. Mi w 31 dc nie wychwyciły, dopiero w 36!
A to już było daaaawno po owulce.
Postaraj się troszkę uspokoić bo co ma być to i tak będzie. A ja jestem dobrej myśli, skoro już 2 kreski zobaczyłaś to pewnie @ nie przyjdzie ;-)
Niby masz rację test teraz był 10 tak samo jak te poranne. Myślę sobie ze żadnej ciąży chyba nie ma. Wogole kolejny raz testy mi się nie sprawdzają ;(;(

Witam się w niedzielne popołudnie.

julia0903 witaj i powodzenia. Napisz swój wiek (lata skończone) i który cykl się staracie.

anulka co jest grana? Jak chcesz się wygadać to pisz na priv. może jakoś Ci pomogę.

kamilove gratulacje. Super wieści. Masz racje z tą betą. W mojej pierwszej i drugiej ciąży nie robiłam tych badan, może to śmieszne, ale nawet nie wiedziałam, ze są takie badania :tak: i było wszystko OK. Na początku w drugiej ciąży krwawiłam, ale wszystko dobrze się skończyło. A w tej ostatniej trzeciej ciąży poleciałam od razu na betę, przyrost był idealny, do czasu :no: Potem okazało się, ze dziecko się nie rozwija i jak wtedy zrobiłam betę to miałam strasznie wysoką, a potem niestety spadała i poroniłam :-( Myślę, ze jeżeli będę jeszcze kiedyś w ciąży, to raczej już nie będę robić bety, szkoda kasy i tych nerwów :-(

Dziewczyny a ja znów z problemem. Zachciało mi się jeszcze jednego testa (idiotka ) kupiłam i negatywny!!

to dopiero początki więc nie panikuj, mi testy rosmanowe pokuzuja słabiutkie kreseczki a najlepiej mi wyszedł facella czy jakos tak, ta firma produkuje tez podpaski i tez kupiłam go w rossmanie i to chyba za 4,99 czulosc 25 mega bordowa kreska, rossmanowe check and go czulosc 25 słabiutkie kreski a kaufladzkie pepino o czulosc podobno 10 nie wykazaly mi nic dwa dni wcześniej heh wyluzuj a jak swirujesz zrob bete. Ja jutro zapisuje się do gina, sprobuje na nfz

kamilove ale rano w moczu miałaś większe stężenie betahcg niż teraz w ciągu dnia. Może dlatego teraz nie wychodzi. Na testach jest napisane że przed terminem @ trzeba robić je rano ;-)

Ostatnia edycja:
Lux super wieści. Powtórz test rano, bo się wtorku nie doczekamy :tak:

kamilove
testy są rożne i rożnie wychodzą. Ja miałam trzy testy tej samej firmy, takie same, jeden zrobiłam rano i druga kreska była bladziuteńka, a popołudniu była już bardzo wyraźna na drugim teście, jak zrobiłam trzeci na drugi dzień rano, to znowu kreseczka była bladziuteńka. Nie wiem czemu tak jest, ale wierz w to, ze będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry