reklama

Staraczki 2015 : )

Witam wszystkie, podczytuje was od pierwszego posta, ale chyba do końca roku nie uda mi się wszystkiego przeczytać:P
Mam na imię Magda mam 23 lata i już 4 miesięcznego synka Gabriela:) starałam się o niego z mężem przez 1.5 roku, udało się za pierwszym razem po zażyciu clo:) Mam zdiagnozowane PCO i właśnie przez to schorzenie miałam duże problemy z zajściem w ciąże. Choć mam małego i kochanego synka bardzo chciałabym już spróbować postarać się o kolejne dziecko:):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny zrobiłam wczoraj prolaktynę i estradiol 5 dc, mam wyniki estradiol - 27,13 pg/ml, prolaktyna - 15,01 ng/ml, zna się któraś z was na tym? Czy to jest wynik dobry czy nie? Ja kompletnie nie ogarniam...:/

Kamkaz - dziękuje za serdeczne przyjęcie:) trochę podczytywałam wcześniej i nawet doszłam do momentu jak się pojawiłaś na staraczkach, bardzo wzruszyła mnie Twoja historia i mam nadzieję że niedługo niebo ześle Ci kolejnego Aniołka bo jeden już tam na górze na Ciebie czeka:) powiedz kochana jak idą starania, coś lekarze zdiagnozowali u Ciebie?
Lux - podobno film fajny (tak przynajmniej w telewizji "krytycy" mówili:) Mam nadzieje poczujesz dziś magie świąt;-)

Kamkaz - dziękuje za serdeczne przyjęcie:) trochę podczytywałam wcześniej i nawet doszłam do momentu jak się pojawiłaś na staraczkach, bardzo wzruszyła mnie Twoja historia i mam nadzieję że niedługo niebo ześle Ci kolejnego Aniołka bo jeden już tam na górze na Ciebie czeka:) powiedz kochana jak idą starania, coś lekarze zdiagnozowali u Ciebie?
Lux - podobno film fajny (tak przynajmniej w telewizji "krytycy" mówili:) Mam nadzieje poczujesz dziś magie świąt;-)
no pierwsza czesc byla mega wiec spodziewam sie, ze i ta bedzie super :-) a Kamkaz jest w ciazy, niebawem urodzi :) tak dla sprostowania :)

reklama
ooo kurcze dzięki Lux za informację:))) to Gratuluje Kamkaz z całego serca super!! Aniołek już w takim razie wybrał swoją mamusie:)
Kamkaz - a na kiedy masz termin?:)
Lux - powiem Ci szczerze że nigdy nie oglądałam Listów do M, ale to dlatego że ja strasznie lubię horrory z mężem oglądać:)
Dziś czeka mnie wieczór przy winku (nie karmię piersią ponieważ po trzech tygodniach od porodu dostałam bardzo silnej reakcji alergicznej (do tej pory lekarze nie wiedzą na co) i brałam silne leki po których nie mogłam karmić piersią a pózniej pokarm bardzo szybko zanikł:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry