reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Luxi-mam momenty ze chce wracać ale boje się ze nie bede mogla poseiecuc sie dzieciom i S. Ze bedziemy oboje pracowac nie widzac sie w ogóle. Ale chcialabym isc do liceum zaicznie i na studium a tu jest mi trudniej

Ponad 4lata :) podoba mi sie tu anglicy sa cudowni:) chwale sobie lekarzy i przedszkola,wszystko jest takie racjonalne ;)
Mnie kuzynka ciagle namawia zeby sie do Anglii przeniesc, ale ja juz tu wroslam i sie nigdzie stad nie ruszam ;)
nie wszedzie Elzbieta dochodzi heheh, sorki, tak mnie wzielo na zarty... a my na Pl narzekamy haha
Dobry zart [emoji14]
Luxi-mam momenty ze chce wracać ale boje się ze nie bede mogla poseiecuc sie dzieciom i S. Ze bedziemy oboje pracowac nie widzac sie w ogóle. Ale chcialabym isc do liceum zaicznie i na studium a tu jest mi trudniej
Mi sie tez zdarza myslec ze chcialabym do Pl wrocic, ale jak sobie pomysle jakby zycie nasze wygladalo to od razu mi sie odechciewa...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Luxi-nie zjade na pewno tu mi za dobrze poki co idr niedlugo na kurs angielskiego a później na kurs obslugi klienta
Natka-ja chchce do Irlandii na wakacja podobno jeszcze piekniej u wasz niz w Szkocji a tam cydnir bylo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry