reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zofia mam nadzieje ze uda sie wam :tak:

Lux masz racje ,jak masz sie meczyc za dodatkowych kilku groszy to nie warto :no:

anulka ja tez mam za soba 2 poronienia ale nie chce o nich pisac ...nie mozna sie poddawac trzeba wierzyc ze sie wszystko ulozy i fasoleczka bedzie w najbardziej odpowiednim momencie :tak:

Edyta ja tez nie lubie i nie umiem o tym w sumie rozmawiac. Chyba jaby wypieram to ale czasem to przychodzi ;/

Poza tym nie wiem czy moment odpowiedni na starania, czy odpowiednia osoba (?) - chyba serio mam jakiegos dola ;/
I wiecej mysle tym mi gorzej. Chyba powinnam sie zajac tym czym powinnam a nie :)
Mam cały tydzien na napisanie 30 stron pierwszego rozdzialu pracy dyplomowej :D

co tu tak cichutko :-p

mialam umyc glowe ale malego wykapalam przy okazji obcielam mu wloski bo juz mial dlugie ,mialam isc na spacer ale maz dzwonil i mowi ze jest zimno na dworze wiec chyba daruje sobie spacerek,jeszcze obiad musze ogarnac bo to juz prawie13 ,matko ale teraz ten czas leci ...jak nigdy :szok:

A ja juz po obiadku :-) ja zawsze gotuje dzień wcześniej żeby można do pracy obiad wziąć :-) na dziś był kapuśniak, mniam.

Ewel nie da się wykasować ale dzięki takim tragediom stajemy się silniejsze :-)

Anulka czasem trzeba odpoczać, zająć się czymś innym, oderwać myśli od problemów. Mam nadzieję że wszystko się ułoży u ciebie tak, żebyś była szczęśliwa :-)

Ostatnia edycja:
Lady tez lubie kapusniak ,najlepszy robi moj mezus :tak:
co do obiadku jak mam zupe to tez gotuje na dwa dni ,jak mam kotlety to wiadomo na swiezo robie chyba ze mam pulpety czy golabki to tez na dwa dni robie ;-)

reklama
wiecie co mnie takie gadanie o poronieniach, strachu itp. mega dołuje, wchodzę tu i aż czytać mi się nie chce, na forum dla starających się powinno być pozytywnie, każda z nas wie jak to się może skończyć ale bądź dobrych myśli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry