Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
toz to prawdziwa calineczkaKasik tak teraz od jakiegos czasu 50 sa na styk.Ubralam na probe 56 ale jeszcze za duze
Na poczatku musialam kupic kilka ubranek 46/48

Em ka,pessara nie zakladaja w uk a szew id 2,5cm. Biorę magnez, ogolnie sue oszczędzam ile moge ale niewiele to daje...dostałam zakaz wyjazdiw daleko od poloznej po 32tc zebym w kazdej chwili mogla dojechac di swojego szpitala bo tam maja sprzet i znają przypadek. Na ostatniej wizycie mialam tez za maly brzuch o 1,5cm(to niewiele) jak sir nie wyrówna do kolejnej wizyty to dkieruja mnir na usg żeby sprawdzić czy mała rośnie.
Ale serducho bije cudnie i kopie tak ze brzuch caly skacze wiec mydke ze jest dobrze
kurcze oby mala wytrwala do bezpiecznych 37 tygodniAschlee-pirkna dziewczynka,az zazdroszczę ze juz ja masz przy sobie.
Ja czuje sie różnie,zalezy od dnia.
Ale wciąż jakies problemy...wczoraj bolesnr skurcze przez godzine i parcie na krocze...strachu sie najadlam ze rodzic zaczynam a to dopiero 25tc...jeszcze w domu sama z dennisem bylam. Mała nadal poprzecznie ułożona i bardzo nisko wiec póki co planiwana cesarka w 38tc. Ja lucze ze jeszcze sie obróci a polozna mówi ze przy tym ułożeniu i wysokosci na jakiej jest nir mam nastawiac sie na SN. Rozearcie 1,5cm...ale szyjka dluga wiec niewiele moga zrobić...jak beszie wieksze rozwarcie to zaloza szew. Waga nadal mała...obecnie taka jak w 5tc zanim schudłam 4 maja mam wizyte i na niej okaze sie czy potrzebne jest kolejne usg....a no wyprawke piwili zbieramy ti tyle co u nas