reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny ja wiem cos o wielu cyklach staran, poronieniach i nieplodnosci. Pol zdrowia na tym stracilam co tu dużo mówić. Moja corka jest cudem. Prawdziwym cudem. I chyba jeszcze nie czas na kolejne.
Wiec narazie odstawiam starania. Nie potrzeba mi znow dwoch lat seksu w dany dzien cyklu, monitoringow, robienia zastrzkow i tego ciaglego strachu. Mialam wczoraj i dzis przedsmak. Narazie nie jestem gotowa i nie wiem czy kiedykolwiek bede :tak:

Mam córkę i dziś jeszcze bardziej za nią dziękuję :tak:

Kciuki staraczki i za was. Na pewno się uda :)

Lux - bedzie dobrze. Uwierz w to :*

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem twoje podejście . Mam nadzieje ze wszystko ułoży sir jak ty tego chcesz i spotka cie kolejny cud.

reklama
Miałam nic nie pisać ale podczytuję Was...
Kami wiem co czujesz i bardzo Ci współczuję , ja nawet nie wiem dlaczego się u mnie nie udaje, co jest nie tak, tarczycę mam już wyrównaną...
Kochana jestem z Tobą , też jest mi bardzo przykro i smutno.

Ja mam raczej równo po 28 dni cykle, @ tak 5 dni. Ostatni był dziwny bo przed @ miałam 4 dni plamienia co raczej mi się nigdy nie zdazylo. I pełno objawow ( może urojonych? ) ;)
A dzisiaj mam 1 dzień po @ i mam śluz taki wodnisty jak przed owu ;^

Ale zostane z wami na forum :)
Dopadnie mnie pewnie walka z endometrioza to bede miala komu plakac w rekaw. A i moze duzo cudow nas spotka i nastroi pozytywnie :tak:

Boje sie jutrzejszej wizyty bo nie chce miec czyszczenia :(:(
Taka jestem na siebie zła :mad:

Miałam nic nie pisać ale podczytuję Was...
Kami wiem co czujesz i bardzo Ci współczuję , ja nawet nie wiem dlaczego się u mnie nie udaje, co jest nie tak, tarczycę mam już wyrównaną...
Kochana jestem z Tobą , też jest mi bardzo przykro i smutno.
Właśnie myslałam o tobie i teraz rozumiem Cię jeszcze bardziej.
Trudno ja odpuszczam starania. Można się na tym wykończyć. Przeżywam to za bardzo i muszę nabrać dystansu.
Nie spodziewałam się takiej reakcji po sobie :(

I zostań z nami, bedziemy sie wspierac bez nakrecania i staran :***

reklama
Po to tutaj jesteśmy. Żeby się wspierać. :)

Luxuorius sporo a nawet teraz bym powoedziala ze taki rozciągliwy; / można mieć one po @ jeden dzień? Nie no raczej to niemożliwe ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry