reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natalko to ja bede celowac na grudzien :D ot, taki prezent gwiazdkowy sobie sprawie ;-)
To celujemy razem w grudniowe bobo :D

Mam siostrę z sylwestra więc moje może być wigilijnym cudem ;);)

Dziewczyny z hashimoto. Wszystko się da tylko trzeba być pod opieką lekarza. Ja wiem sama po sobie tsh 5 a wszystko jest dobrze :)
Tylko badać się i dbać :tak:

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

No bo wiosną się szybciej na spacer wyjdzie i w ogole tak przyjemnie jest. A ja bym NIE chciała w lipcu i sierpniu. Są najgorsze upały, noworodek nie może wychodzić dużo w upały. Ja miałam termin na koniec września i bałam się upałów z dużym brzuchem. A dziecko urodzone na jesień potem wiosną już takie fajne jest, można na dłużej wyjść, bo najedzone bardziej itd. A taki noworodek to głodny ciągle :P i trzeba butle zabierać na spacer taki dłuższy.

ja zawsze chciałam z brzuszkiem chodzić latem, może to i głupie bo upały są ale w sumie jakoś tak zawsze mi się marzyło żeby w sukienkach śmigać bo tak najwygodniej a nie zimą w ciężkich butach, wielkich kurtkach itp. a tak na wiosne będzie miało już pół roczku skończone i będzie można śmigać na spacerki :)

Ja pierwsze chciałam urodzić w maju :)
Ale jak zaszłam w ciążę i miałam termin na styczeń to byłam przeszczęśliwa i momentalnie pokochałam styczeń ;)

No ale ostatecznie mam kwietniową baranicę :D

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry