reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel no mi się tak wydaje. Bo zobacz se w necie po ilu dniach się zarodek zagniezdza :) u jednej po 4 dniach, u innej po 7 a jeszcze innej po 10. I to od tego zależy kiedy zacznie rosnąć beta.

Ewel, powita go Hania w takiej koszulce :)

Załączniki

• 1422001070516.jpg
    1422001070516.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 44
Kamilove- Ciebie zalewa a moja @ już powoli odpuszcza. Do niedzieli powinnam mieć koniec.
Ja koniec powinnam mieć we wtorek więc nawet jeszcze o nim nie myślę, ale u mnie to masakra. Od wczoraj już mi 7 podpasek poszło :eek: jak ja nienawidze @

Nawet tamponow nie moge nosic bo zaraz przeciekaja. (No i nie zaleca sie ich przy staraniach). Ale mnie wkurza moj okres bo ja mam go naprawde bardzo mocno.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Tamponow nie zaleca się? Ja stosuje... Matko w sumie zaraz wyjdzie ze nic nie można i człowiek tak się przejmie że nic z tego nie będzie... Nie ja się nie dam zwariować ile jest takich co używają tampony Mają tsh prawie 3 ... Nie biorą foliku nie biorą witamin nie piją wiesiolka i są w ciąży!!!jak to się dzieje...

Ewel, no jasne...już bym chciałam żeby wiedział :)
Ja nigdy tamponów nie używałam... jakoś mi się wydaje, że skoro krew ma wypływać to nie ma po co jej zatrzymywać w środku ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry