reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Czesc Dziewczyny jestem tu nowa chcialam zapytac czy moze ktoras z was tez tak mila. ostatnia miesiaczke mialam 14 grudnia cykle mam tak co 30 dni. W tym miesiacu 14 stycznia wieczorem podczas siusiania zauwazylam plamienie na papierze pomyslalam ze to okres jednak rano wstalam i cisza. jeszcze 15 mialam takie plamienie ze śluzem i na tym koniec. Okresu nie ma robilam Pink test w sobote popoludniu i niby wyszla jakas kreska ale to doslownie cien kreski test powtorzylam tym razem inny Quixx i wyszla jedna krecha. okresu nie mam do dzis delikatnie pobolewa mnie brzuch i wczoraj okropnie bolal mnie kregoslup. sama nie wiem juz co o tym myslec. temperature mam 37,1.
Jak dla mnie to raczej w ciąży nie jesteś. Być może miałaś cykle bez owu, a te lubią się przeciągac. Ale najlepiej idź do gina lub na bete. Powodzenia!

Lux

Nic tylko babke pierdzielnąć jakąś patelnią. Jak nie masz odpowiednio ciężkiej to mogę ci podesłac ;);)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

ale nastukane. nie da rady doczytać :P
jakieś nowe dwukreseczki??

ja dziś zatestowałam, ale 10dpo i 24dc, więc niezbyt liczyłam na co innego niż negatyw :P
następny będę robiła w pon. oby już dwukreseczkowy :)!

reklama
Kurcze z jednej str myślę, że tyle różnych strasznych stresów miałam przez ten tydz, że to niemożliwe, żeby mi się udało, ale i tak mam wielką nadzieję.. ech..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry