reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczynki a ja mam takie pytanie. Na ile dni przed ovu pojawia się śluz rozciągliwy? Bo ja mam dzisiaj 10 dc , taki śluz ale testy ovu negatywne ;/ w ogóle żadnego cienia nawet pochrzanilo mi się coś chyba

Chociaż na wykresach na ovufriend widzę ze pojawia się nawet kilka dni wcześniej wiec ok :)

Ostatnia edycja:
Zofia, to chyba Ty pytałaś mnie ostatnio czemu masz takie puste kółka przy swojej temp na ovufriend??
Ja dziś siadłam na kompa i w końcu widze wasze wykresy i chyba już wiem - masz domyślną godz mierzenia ustawioną na 6.30 i jak mierzysz w przedziale 6.30--7.30 to będziesz miała wypełnione kółeczka, a jak mierzysz o 8:00 to już ponad 1 h różnicy i ovufriend zaznacza temp nie biorąc jej pod uwagę.

Witam się piątkowo :-) już tydzień leżenia za mną.

Lux właśnie o to mi chodzi ze myśląc tak ze dzień dwa przed to bym miała ovu w 12 dc?! Nigdy tak nie miałam no nic zobaczymy.

Lady i jak Ci się spodobał tydzień słodkiego leniuchowania ?:)

Anulka mi ostatnio śluz płodny zaczął się 3 dni przed owu, ale było go mało i 2 dni tylko potem sucho
Mam już tego leżenia po dziurki w nosie ;-) mam nadzieję, że będzie dobrze i będę mogła trochę bardziej aktywnie żyć

Zofia, u mnie bez zmian. Leżę, nudzę się. Objawów dalej nie mam i wkręcam sobie różne rzeczy ;-)
To leżenie stanowczo mi nie służy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry