reklama

Staraczki 2015 : )

No Zobaczymy ;) lady a ty wyliczalas sobie owu mierząc temp?
Tak, w ovufriend. Oczywiscie owulacje wyznaczylo mi dopiero kilka dni po tym jak byla, wiec myslalam juz ze wogole cykl bezowulacyjny
zdrowo się odżywiam od zawsze teraz mogę żyć na samych owocach i warzywkach, mięsko nie jest mile widziane :P
Ja tez miesa ostatnio nie mam ochoty jesc. Widocznie dzidzia nie lubi i nie potrzebuje. Za to ser żółty... jadlabym sam, plasterek po plasterku ;-)

reklama
Dziewczyny dostałam pracę :)

Będę pilnować rocznego Tymona i 4letnią Lenę:) 1tydzień od 7 do 15, drugi od 13 do 23. Potem 3 dni wolne.
Plus dwa weekendy na noc i dwa wolne :)

Dostanę 700zł plus jedzenie i mogę zabierać Jagodę.
No i zaczynam od poniedziałku :)

Kurcze i do pracy mam mega blisko bo to domek naprzeciwko mojego bloku :):):)

Ale się cieszę ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)
Fajnie zawsze dodatkowa kasiorka:)

Karla, ona nie chce Ci jej przedluzyc?
Ona jest cwaniara , bo dziewczynie na magazynie dala 3 razy na okres chyba pol roku. A ja dopiero dostalam teraz pierwsza na pol roku.:/
Ewel,

A ja Ci powiem, że lubię siedzeć w domu :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)
Ja uwielbiam siedziec w domu:))

Hej laski ;-)
Ja dopiero wstałam. Od tego leżenia ciągle śpię...
Kamilove gratki nowej pracy :-)
Ewel mam nadzieję że z siostrzenicą lepiej :-)
Kochana a co sie dzieje ze kazali ci lezec?
Objadam się mandarynkami. Chcecie trochę?
Jaaaaaa cem :)
Witam dziewczyny.

karla fajnie, ze się odezwałaś. Podaj mi termin @, bo mam Cie wpisana w poczekalnie.
Hej kochana no ja miedzy 10 a 14 luty.
Swoja droga 14 luty walentynki to data moich urodzin:) to bylby chyba najwspanialszy prezent na swiecie :))

reklama
Nie znowu;)tylko 2 dni temu he a dziś mam 14dc i wg jakiś tam kalendarzy dziś powinnam byc owu ale test skoro 2 kreski pokazał o 11 w 12dc i oznacza ze w ciągu 24 do 48h będzie owu to może np wczoraj była nie wiem:) jak się nigdy nie obserwowalo to ciężko stwierdzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry