reklama

Staraczki 2015 : )

Czesc dziewczyny. Jestem tu calkiem nowa. Wiem dziwna godzina na pisanie ale ja juz po sylwestrze i byl bardzo bardzo spokojny. Od stycznia chcemy wraz z mezem rozpoczac starania o pierwsze dzieciatko. Juz sie nie mozemy doczekac. Zaczelam brac folik. Mam 27 lat i jestesmy 3 lata po slubie a razem 9 lat. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona :-) Pozdrawiam serdecznie

reklama
Czesc dziewczyny. Jestem tu calkiem nowa. Wiem dziwna godzina na pisanie ale ja juz po sylwestrze i byl bardzo bardzo spokojny. Od stycznia chcemy wraz z mezem rozpoczac starania o pierwsze dzieciatko. Juz sie nie mozemy doczekac. Zaczelam brac folik. Mam 27 lat i jestesmy 3 lata po slubie a razem 9 lat. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona :-) Pozdrawiam serdecznie

Witamy :)

I ja wpadam na chwilkę życzyć wszystkim szczęśliwego roku, 2 kreseczek na testach i pięknych, zdrowych pociech :-)

Majdaczkowi dodatkowo dobrej pracy i fury pieniędzy ;) Milce i Enej szybkiego wyregulowania tarczycy i powrotu do starań, a całej reszcie spełnienia waszych noworocznych planów i życzeń :tak:

Dziewczyny witajcie w tym Nowym 2015 Roku.

Laciakowa88 witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, to wpiszę Cię na listę staraczek na pierwszej stronie.

Lady Agnes bardzo Ci dziękuje za życzenia, mam nadzieję, że się wszystko spełni.

U mnie nawet dobrze, pogodziliśmy się z mężem, jest dobrze. W ogóle jakoś wraz z przyjściem nowego roku poczułam jakąś nadzieje, że po mału wszystko się ułoży. Jakoś na razie jestem bardzo otymistycznie nastawiona do tego roku i mam nadzieję, że mój optymizm szybko mi nie minie. Myślę, że to dobry znak, szczególnie, że pamiętam tamten nowy rok, gdzie wchodziłam do nigo z jakimś dziwnym złym przeczuciem, które mnie nie myliło.
Więc jeszcze raz powodzenia w Nowym Roku.
I mam nadzieję, że będzie nas coraz więcej :)

Ostatnia edycja:
Hejka, i ja dołączam do staraczek, pierwsze przytulanki już za nami, termin miesiączki to 23.01.2015:) to moje pierwsze staranka, biore folik ale jak macie jakieś dobre rady jak sobie pomóc to chętnie wysłucham

reklama
Dziewczyny któraś z Was pytała o nawilżacze :D My przy pierwszych staraniach mieliśmy taki żel Preseed. Nam się z nim udało zajść szybciutko, ale nie przypisuję mu wielkich zasług. Po prostu u mnie bez nawilżacza nie da rady, a że te wszystkie lubrykanty sklepowe, durexowe i inne takie pachnące i smakujące są tak stworzone, że zawsze trochę utrudniają, dlatego szukałam czegoś neutralnego. Tani nie był, ale wtedy nic innego nie znalazłam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry