reklama

Staraczki 2015 : )

Nie to ja zawsze chciałam ale były priorytety inne.. Jakoś . uznałam że bliżej 30 tki tak chce. 27-28lat i mi w głowie jedno póki co. Jedno mi wystarczy zebym była szczęśliwa moze dziecko rodzeństwo będzie chciało ale będzie miało dużo ciotecznego rodzeństwa w podobnym wieku więc tak do końca samo nie będzie;) ale czas może zmienić moje zdanie he że chce 2

reklama
W dużym mieście jak Warszawa my nie damy rady sami z dwójką... Nie mając pomocy od nikogo.. Bo ani moi ani męża rodzice nie są na miejscy w razie chorób to by trzeba było 150 km min jechac do moich rodziców i dziecko zostawić a tego nie chce ;))) zresztą w. Warszawie na samych dojazeach do pracy ile schodzi... Mój mąż do pracy jedzie 1h 20min....

Ja bardzo chce troje :)

Mój Ł sam nie wie. On pochodzi z dużej rodziny i z jednej strony mówi, że też by chciał trójkę, ale równie często powtarza, że dwójka starczy no chyba, że drugie szczęście też będzie dziewczynką. Wtedy ponoć trzeciego będzie robił syna ;):)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Ewel, my sami jesteśmy w Wawie ;) nie strasz, hehehe :)
Ja zawsze chciałam dużą rodzinę ale myślę,że na dwójce się zatrzymamy... chyba, że trzecie sobie "pykniemy" za parę lat ;)

U mnie jest dwa lata różnicy. Ja z 88 a mój M 86 :) kamilove ja urodziłam synka jak miałam 20 lat, teraz staram się o 2 a jak będzie mnie stać to po 32 urodzinach myślę o 3 :)

Ja pochodzę ze wsi. Agroturystyka tam pełną para, piękne duże słynne na cała wlkp jezioro. Dwa sklepy, z czego jeden wyposażony jak market. Do miasta blisko, bo 10 km. Teraz mieszkam w rodzinnej wsi Tomka. Blisko Poznania, tu jest porażka! Dwa sklepy, bieda w nich konkretna, muszę do miasta jeździć po zakupy. A pod sklepami menele z piwem :(

reklama
Ja pochodzę ze wsi. Agroturystyka tam pełną para, piękne duże słynne na cała wlkp jezioro. Dwa sklepy, z czego jeden wyposażony jak market. Do miasta blisko, bo 10 km. Teraz mieszkam w rodzinnej wsi Tomka. Blisko Poznania, tu jest porażka! Dwa sklepy, bieda w nich konkretna, muszę do miasta jeździć po zakupy. A pod sklepami menele z piwem :(

Lux to nieciekawie:-) A jak Malutka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry