Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczęta
Ja mam 25 lat a moj ma 28 pragniemy miec 3 dzieci ja jestem z zawodu kosmetyczka i kocham swoj zawód nad wszystko po szkole poszłam na finanse studiować ale dzieki Bogu wyjechałam do Niemiec i tutaj zrobiłam swoj zawód pracuje u ( ruskiej suu...) tak jak nazywam bo to prawdziwa ruska bitch[emoji12] ale kocham swoja prace po urodzeniu mojej 3 otworze swoj salon takie mam plany
Laski prosze o wasze pomysły na walentynki dla naszych chłopaków jak macie ochote sie tym podzielić to piszcie prosze ja mam zawsze z tym problem ...a w tym roku 15. Lutego mija nam 10 lat razem a po slubie jestesmy 2
Patrzę za okno a tam syn mojej cudownej sąsiadki z góry sam bawi się piłkami. Tak to jest jak się bije i wyzywa kolegów i koleżanki w szkole. Nikt nie chce się z nim bawić.