reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny któraś z Was pytała o nawilżacze :D My przy pierwszych staraniach mieliśmy taki żel Preseed. Nam się z nim udało zajść szybciutko, ale nie przypisuję mu wielkich zasług. Po prostu u mnie bez nawilżacza nie da rady, a że te wszystkie lubrykanty sklepowe, durexowe i inne takie pachnące i smakujące są tak stworzone, że zawsze trochę utrudniają, dlatego szukałam czegoś neutralnego. Tani nie był, ale wtedy nic innego nie znalazłam :)

Dzięki. No faktycznie nie tani, ale ja mimo wszystko będę musiała zainwestować w żel i mam nadzieję że będą to dobrze spożytkowane pieniądze :tak:

reklama
Cześć dziewczyny :) Niektóre z Was kojarzę z innych wątków na forum. Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadają mi już w 2015. Mam 26 lat (w 2015 roku już 27...) i staram się o pierwsze dziecko, obecnie jest to mój 3 cykl starań. Termin spodziewanej @ to 11.01. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia! :)

to I ja witam, Starania twają już od lipac ale wciaz bez rezultatu wiec jestem dalej staraczką tym razem od 2015. Mam 33 lata w marcu 34, mam 2 córki I termin @ najprawdopodobniej około 27 stycznia...

zycze wszystkim powodzenia I pozdrawiam serdecznie

Witam się i ja z najlepszymi życzeniami Noworocznymi; )

LadyAgnes dziękuję;* mam nadzieję że tarczyce do końca stycznia będę miała z głowy; )

Niestety jakoś mało optymistycznie zaczął mi się ten rok. Tak mi jakoś smutno że nic nie wyszło w roku poprzednim, oprócz chorób oczywiście; (

Przed końcem roku dostałam Luteine bo podobno mam cykle bezowulacyjne; ) jakby już tego było mało; )

Ale byliśmy na sylwestra u siostry księcia mojego i każdy miał się przebrać. No i tak się ten mój mąż poprzebieral że Geje z naprzeciwka uznały go za "swojego chłopaka" O_o

Enej fajnie z tymi przebraniami. Mnie się marzy taka impreza klimatyczna może kiedyś ;)

Powiem ci na pocieszenie ze dla mnie ten rok tez był raczej słaby narazie mam nastrój optymistyczny bo to początek nowego ;) wiec mam nadzieje ze będzie dobrze!

Witam Was Nowo-rocznie z najlepszymi życzeniami! Nich nam się te dwie, grube, piękne różowe krechy w końcu pokażą :D

Witajcie nowe Staraczki:) Powodzenia! Coraz więcej nas tu...

Ja wspominam sylwestra dwa lata temu, impreza przebierana w klimacie "Dynastii" ;) Fajnie i wesoło było. Ja już podejrzewałam ciążę. No i 1. stycznia 2013 były te dwie śliczne kreseczki...wtedy się udało za pierwszym razem. Jakoś miałam takie wewnętrzne przekonanie, że i teraz się uda i będę tego sylwestra też z fasolką w brzuchu spędzać :( Widać inny plan jest nam pisany...

reklama
witam wszystkie staraczki i życzę nam wszystkim w Nowym Roku owocnych starań :-):-):-)

(u mnie Nowy Rok zaczął się kiepsko... idę się zakopać w kołderce - wezmę doła na przeczekanie)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry