reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.

Laciakowa88
podaj termin spodziewanej @. Chyba, ze mam wpisać Cie do poczekalni?

yesenia a u ciebie jaki termin @? Czy poczekalnia? Dasz rade, my za Ciebie wszystkie trzymamy kciuki :tak:

Lady Agnes Ty pytałaś o zwiększenie ilości śluzu? Ja polecam picie inofolicu, mnie bardzo pomógł, mój mąż nawet to zauważył :tak:

Witaj monia.jadzia :-) tak, już za chwilę ale nie nastawiam się zbytnio. Czuję że się nie udało, temperatura już leci w doł.
Byle tylko @ za szybko nie przyszła bo się jeszcze okaże że mam za krótką fazę lutealną. Tylko tego mi brakuje :no: Zresztą mało miałam tych staranek w tym miesiącu a moja gin kazała mi jeszcze się wstrzymać :zawstydzona/y:

siasia no oczywiście że się pochwalę, bo właśnie wróciłam. Nogi mi dosłownie odpadają, tak długo to dawno nie łaziłam po sklepach. Ale niby wyprzedaże a nic ciekawego nie ma :confused: Udało mi się kupić fajną bluzeczkę i seksi komplecik czarny cyckonosz + koronkowe figi. Mam nadzieję że mojemu R się spodoba ;-)
Spodni brak :sorry2:

majdaczek dzięki za info. Właśnie zastanawiałam się czy żel czy inofolic, jeszcze nie podjęłam decyzji

Ostatnia edycja:
Monia, cześć ;)
Coraz więcej nas. Jak zaczniemy testować i pojawią się pierwsze II kreseczki to już poleci :tak::tak: więc do dzieła dziewczyny :D

Ja zamówiłam polski odpowiednik infolicu. Ponoć to samo, a jest go więcej w opakowaniu. Wzięłam 2 paki zobaczymy.

reklama
Lady tak to jest... idzie się na zakupy po coś konkretnego, a wraca się z czym innym :-D przynajmniej mąż będzie miał radochę :tak:

Zajrzę do Was jeszcze później, bo Mała mi tu coś stęka już...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry