reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia ja tez slyszalam, ze sluz jest wazny. Moze powinnas cos brac, zeby bylo go wiecej?

A ja wlasnie pozegnalam sie z moja kolacja... wyladowala obok sniadania, w kibelku :-/
Takze oficjalnie lacze sie w bolu z natalia. Na szczescie moja gin mowi, ze to dobry znak, ze wszystko jest ok.
Jestem wyczerpana i ide spac. Dobrej nocki wszystkim :-*

reklama
Pamiętacie jak Wam pisałam o koleżance, która trzy lata czekała na ciążę? To no w ogole nie miała płodnego sluzu, a monitoring co miesiąc pokazywał owu. A jej mąż ma słabe nasienie. A jednak się im naturalnie udało :)

Paraplu ja też zawsze mam niskie ciśnienie. Kiedyś jak szlam spać to musiało być światło zgaszone, cisza i spokój a teraz nic mi nie przeszkadza, no i zdarza mi się przespać w dzien

Bo jak mówią nie ma reguły czasami ja śluzu mega dużo nie miałam tak średnio raczej i zaszlam. Czasami to mam wrażenie ze człowiek zglupieje... Kiedyś sie zachodziło i tyle a teraz folik to picie wiesiolka to badanie szyjki to znowu monitoring i ja myślę ze to jednak nakręca nas i są potem problemy... Nie możemy się dac zwariować choć czasami sama też myślę że a może siemię pić znowu...nie nie nie bez jaj Ale cos jest w tym że ktoś nie myśli o tym zapomina jak by nie zabezpiecza się i za chodzi szybko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry