Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Julka89.89 moze wlasnie to bedziesz ty z tymi dwoma zbieg okoliczności ze napisałyśmy w tym samym czasie?? I akurat w temacie hehe stawiam na ciebie !!!!
pkati a może jedna i druga :-) ja już mam mętlik w głowie, staram się nie skupiać na organizmie, ale jak budzę się bo uciskam w nocy na piersi i bolą tzn. że coś się dzieje dziwnego. Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży i nie wiem jak to wszystko interpretować i czy w ogóle interpretować
Julka miałam tak w ciąży okropny ból piersi na początku...też staram sie nie szukać dolegliwości na siłę. Wczoraj przed zaśnięciem też miałam dziwny ból po lewej str jak by jajnik a skurcz rano mi nie dobrze... Nie wiem może to te tabletki na tarczyce. Zobaczymy...
Zofia ciężko opowiedzieć bo dużo się dzieje he tematów mnóstwo...
Lady była u lekarza i jest wszystko dobrze
Mamy Nowe koleżanki na swoim forum
W ostatnich dniach raczej nikt nie testował poza Ruda ale nie wiemy czy pozytyw jeszcze czy negatyw