Ruda Hetera
Fanka BB :)
Dzień dobry. Przyszła @. Odpuszczamy z mężem. Może kiedyś jeszcze pomyślimy ale na razie nie mam już siły. Majdaczek możesz wpisać mnie do poczekalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masakra bijąc dziecko sami pokazujemy mu swoją bezradność... I też uczymy sami bicia... Bije Ciebie to Ty możesz bić innych.
Do dzieci można dotrzeć słowami madrymi słowami przemoc nie pomoże więc przeciwnie.
Dzień dobry. Przyszła @. Odpuszczamy z mężem. Może kiedyś jeszcze pomyślimy ale na razie nie mam już siły. Majdaczek możesz wpisać mnie do poczekalni.
Bo jak mówią nie ma reguły czasami ja śluzu mega dużo nie miałam tak średnio raczej i zaszlam. Czasami to mam wrażenie ze człowiek zglupieje... Kiedyś sie zachodziło i tyle a teraz folik to picie wiesiolka to badanie szyjki to znowu monitoring i ja myślę ze to jednak nakręca nas i są potem problemy... Nie możemy się dac zwariować choć czasami sama też myślę że a może siemię pić znowu...nie nie nie bez jaj Ale cos jest w tym że ktoś nie myśli o tym zapomina jak by nie zabezpiecza się i za chodzi szybko
Kasia ja już się przyzwyczailam, że u nich krzyk jest. Ale wkurza mnie to, że tam codziennie jest hałas. Rano spać nie może, wieczorem tak samo, bo dziecko robi co chce.