reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Bo jak mówią nie ma reguły czasami ja śluzu mega dużo nie miałam tak średnio raczej i zaszlam. Czasami to mam wrażenie ze człowiek zglupieje... Kiedyś sie zachodziło i tyle a teraz folik to picie wiesiolka to badanie szyjki to znowu monitoring i ja myślę ze to jednak nakręca nas i są potem problemy... Nie możemy się dac zwariować choć czasami sama też myślę że a może siemię pić znowu...nie nie nie bez jaj Ale cos jest w tym że ktoś nie myśli o tym zapomina jak by nie zabezpiecza się i za chodzi szybko

To ma sens. Ja w pierwasza ciaze zaszlam za pierwayszm razem. Bo ot tak sproboalismy nawet nie bralismy pod uwage ze sie uda, a tu jednak. Terz znowu tak sir nastawilam, ze bylam pewna ze odrazu sie uda a tu klops....

Kurcze takie sytuacje sa trudne. Ale biciem niczego go przeciez nie nauczy. To prawie jak moj synek, ja nie wyobrazam sobie go uderzyc. Ale moze to jest kwestia traktowania tego dziecka od poczatku?

Fajnie ci , tydzien wolnego :)

KasiaMarysia ja teraz pisze prace licencjacka, w piatek mam oddac pierwszy rozdzial :)

Ruda szkoda ze @ przyszła, ale nabierzcie sił i probujcie dalej :)

Ostatnia edycja:
Kasia ja już się przyzwyczailam, że u nich krzyk jest. Ale wkurza mnie to, że tam codziennie jest hałas. Rano spać nie może, wieczorem tak samo, bo dziecko robi co chce.

reklama
Kasia ja już się przyzwyczailam, że u nich krzyk jest. Ale wkurza mnie to, że tam codziennie jest hałas. Rano spać nie może, wieczorem tak samo, bo dziecko robi co chce.

Lux... ;( kurcze ja osobiście bym poszła do MOPSu i zgłosiła sprawę. Oni przyjmują zgłoszenia anonimowo. Jak będziesz się stresować to będzie jeszcze trudniej.

Ewelin Ja tak próbowałam od 2012 i nic :(

Anulka na jaki temat piszesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry