reklama

Staraczki 2015 : )

Aschlee właśnie ja też tak.miałam byłam pewna ze dostane plus mega piersi. A teraz właśnie od 3dni mam bóle jak na @ a do niej jeszcze 7dni i daje mi to trochę do myślenia bo normalnie przed nią boli dzień dwa przed.... Kurczę boję się teraz

reklama
Ewel a czego sie boisz? Mnie wtedy jakos tydtien przed terminem @ zaczal pobolewac ten brzuch:tak: nie ma chyba wyjscia jak czekac do terminu @ i machnac test ;)

Aschlee bo ja po tym poronieniu to pełna leku i obaw jestem... Wkręcam sobie ze skoro boli To może cos już zle sie zaczyna... Poproszę chyba moja ginke żeby mi dala Luteine jak bym była a brzuch mnie będzie bolał tak

No chwile mnie nie było a tu tyle czytania :)

Lux pracuje w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie,

Jeżu tata dzwonił ze na kardiologii leży nawet nie wiem co się stało, po pracy lecę bo w szpitalu mamy siedzibę

U mnie to z nickiem wyszla smieszna sprawa bo mialo byc mamilove. Ale niechcacy kliknelam k zamiast m i nie zwrocilam uwagi no i poszlo kamilove :D

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Jak powiesz ze brzuch cie boli to podejrzewam ze da albo luteina albo dupka profilaktycznie :tak:

Kochana kobieta po stracie zawsze bedzie sie bala.Niestety tego nie da sie z pamieci wymazac.Ja tez wpadalam w lek jak tylko cos mnie zabolalo albo jak objawy byly za slabe.
Nie mamy innego wyjscia jak byc dobrej mysli.Ja uslyszalam przy pierwszym poronieniu ze jedno moze sie zdarzyc i to nie zmniejsza szans na zdrowa ciaze :tak: i czesto zdarza sie ze kobieta po jednym poronieniu kolejna ciaze przechodzi super :tak:

Kasia kciuki zeby to nic powaznego :tak:

ewel mnie tak bolał brzuch i zaczelam latac do wc i tak już 23 i 24dnia mnie bolał 25rano test zrobiłam facelle i już mi ładnie wyszedł więc jak już cie boli to z rana możesz zatestować

Aschlee wiesz teraz myślę że mnie brzuch bolał bardzo na początku spać nie mogłam doktorka nospe dala i pow że normalne a może jednak nie np mam mało progesteronu.... Dziś wynik to zobaczymy.
Dziękuję Wam za wsparcie:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry