Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aschlee właśnie ja też tak.miałam byłam pewna ze dostane plus mega piersi. A teraz właśnie od 3dni mam bóle jak na @ a do niej jeszcze 7dni i daje mi to trochę do myślenia bo normalnie przed nią boli dzień dwa przed.... Kurczę boję się teraz
Ewel a czego sie boisz? Mnie wtedy jakos tydtien przed terminem @ zaczal pobolewac ten brzuch nie ma chyba wyjscia jak czekac do terminu @ i machnac test
Aschlee bo ja po tym poronieniu to pełna leku i obaw jestem... Wkręcam sobie ze skoro boli To może cos już zle sie zaczyna... Poproszę chyba moja ginke żeby mi dala Luteine jak bym była a brzuch mnie będzie bolał tak
Jak powiesz ze brzuch cie boli to podejrzewam ze da albo luteina albo dupka profilaktycznie
Kochana kobieta po stracie zawsze bedzie sie bala.Niestety tego nie da sie z pamieci wymazac.Ja tez wpadalam w lek jak tylko cos mnie zabolalo albo jak objawy byly za slabe.
Nie mamy innego wyjscia jak byc dobrej mysli.Ja uslyszalam przy pierwszym poronieniu ze jedno moze sie zdarzyc i to nie zmniejsza szans na zdrowa ciaze i czesto zdarza sie ze kobieta po jednym poronieniu kolejna ciaze przechodzi super
ewel mnie tak bolał brzuch i zaczelam latac do wc i tak już 23 i 24dnia mnie bolał 25rano test zrobiłam facelle i już mi ładnie wyszedł więc jak już cie boli to z rana możesz zatestować
Aschlee wiesz teraz myślę że mnie brzuch bolał bardzo na początku spać nie mogłam doktorka nospe dala i pow że normalne a może jednak nie np mam mało progesteronu.... Dziś wynik to zobaczymy.
Dziękuję Wam za wsparcie:*