Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny.
Ja też liczę na pogodę w sobotę bo od piątku mam gości i jeśli mnie grill nie uratuje to mnie zjedzą żywcem glodomory jedzą piją tańczą
Dziewczyny a jak to u Was jest z informowaniem o staraniach? Kto wie tylko rodzina a może przyjaciele? Moja mama nie wie, ze się staramy bo jak ja znam to co drugi dzień by mnie zamęczała pytaniami co, gdzie i kiedy, wiec mowię jej, ze jestem jeszcze za młoda i piękna a jak się uda to bedzie niespodzianka :-) dziele się tylko tym z przyjaciółkami no i z Wami
U nas byly co chwile pytania i jakos tak chyba wiekszosc bliskiej rodziny wie i najblizsi znajomi.Hehe i do nieprzyjaciol sie donioslo wiec moze jakas zołza czaruje zeby nie bylo szczęścia.?ehh. Jestem silniejsza!
Leze juz i zdycham, chce juz odpocząć od @.a te ciagle przyłażą ;]
U mnie wiedzą dziewczyny w pracy że się nie zabezpieczamy. I przyjaciółka się że chcielibyśmy dziecie.
Mamie nie mówiłam bo ona przeżywa i tak że ja tu a ona tam. Jak powiem będzie jeszcze bardziej przeżywać. Nie mówię jej nic złego, przykrego itp.
Kurcze... Ja juz nie wiem. Cycki bola jak na okres. Ale szyjka miekka i otwarta. I sluzu jakby więcej. Dziwny ten mój organizm