Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podaj brakujace dane i uzupełnięBertha jak moge uzupelnic swoje dane w tej ładnej niebieskiej tabelce? i jak zrobic sobie taka piekna kolorowa tasme okreslajaca wazne dla mnie daty?
ech, no trudno, w sobote powtórka, jest wciąż nadziejaKorciło, korciło, ale jedna kreska. Nawet cienia cienia. Nic. Czekam do soboty i powtórka z testowania.
pokaze Ci moj wykres :-) da sie jakos napisac tutaj prywatna wiadomosc?alez mi sie milo zrobilo...a jaka mialas przed ciaza?
Dziewczyny z własnego doświadczenia wiemy że takie planowany seksy Są o kant dupy potlucWtedy najbardziej się spinamy i dużo o tym myślimy, a to właśnie chodzi o to, żeby to był totalny spontan.
Dziewczyny z własnego doświadczenia wiemy że takie planowany seksy Są o kant dupy potlucWtedy najbardziej się spinamy i dużo o tym myślimy, a to właśnie chodzi o to, żeby to był totalny spontan.
Musisz coś wymyśleć bo teraz potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku a nie nianczyc jeszcze brata to ty teraz potrzebujesz opieki.Boże ludzie ratunku....siedze i slucham jak moj debilny brat kloci sie ze swoja "lubą" ze ukradla mu prezerwatywy...drze morde na caly dom zebym slyszala.
niestety chyba moja przygoda cioazowa rozpocznie sie wyprowadzka do tesciowej ( a wierzcie mi...nie jest to moje marzenie ;/ ) albo tymczsowym wynajecie mieszkania od kolezanki bo tego sie nie da wytrzymac ;/
nie pracuje nierobol, zakupy mu siostra zrobi i przyniesie do domu ( nie byle jakie tylko lubelle, piersi z kurczaczka i inne) a on siedzi kloci sie z calym swiatem i juz jest naje***y ;/
nie umiem sie zalatwic :-(