Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki tylko ja się boję że znowu będzie coś nie tak ... ehhhmasakra
No staram się myśleć pozytywnie ale się nakrecam sama denerwuje i w ogóle ehh nerwy mam hihiJa te sie martwie ...my kobiety juz tak mamy...ale Malami mysl pozytywnie i wszystko bedzie dobrze
![]()
mozna to ak okreslic... Mi gorzej krew sie kojarzy ale ani bolu ani krwi nie chcialabym doswiadczycMnie też i takie jakby pieczenie? Nie wiem jak to określić ale nie lubię tego bo bol mi się źle kojarzy :-(
pierwszy cykl po poronieniu. Okres dostalam 44 dni po zabiegugratuluje zafasolkowanym
sałatkowa w którym cyklu zaczęłam starania po poronieniu?
ja jeszcze nie dostałam okresu od poronienia ale działaliśmy mało bo mało ale zawsze
dziś 26 dc
nareszcie, nareszcie, nareszcieZaktualizowana tabelka - nowy cykl oluski i salatka przechodzi do tabelki zielonej!
Kto chce zaktualizowac/uzupelnic dane, zapraszam. Ja tymczasem wybieram sie do gina sprawdzic czy pecherzyk był i pekł, czy moze jeszcze rośnie...:
Zobacz załącznik 768277
poroniłam w 5 tyg 4dniu a Ty?pierwszy cykl po poronieniu. Okres dostalam 44 dni po zabiegu
w ktorym tygodniu poronilas? Pewnie pisalas ale nie pamietam. Jesli nie chcesz nie musisz odpowiadac
Ja mialam troszke lepiej bo to bylo puste jajo. W 11 tyg mialam zabieg...Wydaje mi sie ze po poronieniu trzeba po prostu cierpliwie czekac...poroniłam w 5 tyg 4dniu a Ty?
dziś 26 dc jeszcze nie dostałam okresu po poronieniu.