bertha
Fanka BB :)
Witam Was[emoji5] a u mnie w dolnośląskim leje od rana. Na balkonie mnóstwo prania, ehh co za pech...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Okropnie pada w dolnośląskim.. A chciałam dzisiaj wybrać sie na rowery..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was[emoji5] a u mnie w dolnośląskim leje od rana. Na balkonie mnóstwo prania, ehh co za pech...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno przestanie niedługo padać i nas już coraz słabiej i niebo się delikatnie przejasnia. Jest jeszcze nadzieja na rowery.Okropnie pada w dolnośląskim.. A chciałam dzisiaj wybrać sie na rowery..
A ja myslalam, ze po to właśnie jest to forum.. ze mozna sie wygadac, porozmawiać o objawach, poradzic sie kolezanek jak to u nich wyglada. Czesto jest tak, ze nie ma sie z kim pogadac, bo nie zawsze chcemy żeby wszyscy wiedzieli o naszych staraniach. Wyscig szczurów? Mysle ze to zle porownanie, ze zadna z nas nie chce wyprzedzic innej, ze to zupelnie nie o to chodzi. Po prostu kazda z nas chce byc w upragnionej ciazy, a wielu rzeczy po prostu nie wie i dlatego pyta.Bo tak jest na forum właśnie, jedna się nakręci i reszta za niąJak posiedzicie trochę na forum, to Wam przejdzie
Starania to nie wyścig szczurów, że kto pierwszy ten lepszy. Trzeba cierpliwie czekać do terminu @, i nie zachowywać się jak hipochondryk który tylko szuka znaków dawanych przez organizm. Spokojnie, na luzie ..niektóre z Was starają się pierwszy, drugi cykl .. a panikę sieją, że ho-ho. Tu każda chce być w upragnionej ciąży i ta co 4 lata się stara i ta co 1 cykl się stara.
Kochana z całym szacunkiem ... nikt Ci nie orzeknie na podstawie śluzu czy''to może być ciąża czy nie''.Ty sama nie jesteś w stanie tego ocenić a co dopiero ktoś z forum. A nikt nikomu w majtki zaglądał nie będzie ...jak to ma miejsce przy weryfikacji testów ciążowym i owu, na podstawie zdjęć. Żeby coś zrozumieć trzeba użyć DR. Googla i poczytać troszkę o właściwościach śluzu.A ja myslalam, ze po to właśnie jest to forum.. ze mozna sie wygadac, porozmawiać o objawach, poradzic sie kolezanek jak to u nich wyglada. Czesto jest tak, ze nie ma sie z kim pogadac, bo nie zawsze chcemy żeby wszyscy wiedzieli o naszych staraniach. Wyscig szczurów? Mysle ze to zle porownanie, ze zadna z nas nie chce wyprzedzic innej, ze to zupelnie nie o to chodzi. Po prostu kazda z nas chce byc w upragnionej ciazy, a wielu rzeczy po prostu nie wie i dlatego pyta.
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie to tak jak by sie spojrzalo na czyjs brzuch i zaczelo wrozyc czy jest ciaza czy nie...Kochana z całym szacunkiem ... nikt Ci nie orzeknie na podstawie śluzu czy''to może być ciąża czy nie''.Ty sama nie jesteś w stanie tego ocenić a co dopiero ktoś z forum. A nikt nikomu w majtki zaglądał nie będzie ...jak to ma miejsce przy weryfikacji testów ciążowym i owu, na podstawie zdjęć. Żeby coś zrozumieć trzeba użyć DR. Googla i poczytać troszkę o właściwościach śluzu.
hehe, ale muzyke tak fajna grali, ze sama Tomka na sale ciagnelamLux - cieszę się, że weselicho się udałoBo teraz będziesz tańczyć przy pieluchach
![]()
Ty szczęściarohehe, ale muzyke tak fajna grali, ze sama Tomka na sale ciagnelam![]()