Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To super! Trzymam kciuki[emoji4]Hej dziewczyny byłam dziś u lekarza jest pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowymczekamy na serduszko trochę się uspokoilam rzadko do Was zaglądam bo w pracy Meksyk a jak wracam do czasu brak :/
nie wiem kiedy się poczęła ale boboseksy wtedy były od początku dni płodnych aż do owulacji. W poprzednim cyklu celowaliśmy w chłopaka i boboseksy były tylko dzień przed owu, w owu i dzień po. Przemówiłam m do rozsądku i w tym cyklu staraliśmy się częściej i gęściej.
A który to tu tydzień?Hej dziewczyny byłam dziś u lekarza jest pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowymczekamy na serduszko trochę się uspokoilam rzadko do Was zaglądam bo w pracy Meksyk a jak wracam do czasu brak :/
Skoro mowa o płci, to moja ciążowa aplikacja podała mi dziś ciekawostkę. Otóż w niedalekiej przyszłości możliwe będzie określenie płci dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży na postawie analizy dynamiki przyrostu hcg. Okazuje się, że w przypadku dziewczynek przyrost ten jest o 20% większy. [emoji4]