Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak! Właśnie poproszę o zmianę w tabelce. Przewidywany termin @ 28.09 i 9 cykl starańDzien doberek!
Ktos dzisiaj testowal??
na tapecie mamy:
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-23 Majka_km6 - czy ja dobrze widze w suwaczku że dzisiaj zaczelaś nowy cykl?
2016-08-23 Pegas
2016-08-26 CzarnaPerła
2016-08-28 Victoria30 - wracaj do nas!! Ja też wariuje z objawami, testowaniami, lubie pytac wszystkich wkoło o objawy i nie zamierzam sie zmieniac!!!!!!!!![]()
kotek, a to w polskiej aptece? Bo 5mg i 15mg jest na recepte! fajnie ze ci taką sprzedaldziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
bo mi w aptece facet dał na poczatku 15 mg
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
moj oszalal, w kolko wszystkim gada, ze bedzie miec syna i jaki jest z tego dumnyTo super, bo nie kazdy facet sie wczuwa w ciążę. Mój wcale nie przeżywał dopiero jak się dziecko urodziło to się roztopil[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ moje czujne oko wyłapałoTak! Właśnie poproszę o zmianę w tabelce. Przewidywany termin @ 28.09 i 9 cykl starań![]()
Ależ moje czujne oko wyłapałoNie ukrywać mi tu informacji dziewczyny, bo ja wszystko wyśledzę!!
Zobacz załącznik 769501
Ja biorę folik. Jakie masz objawy uczulenia? Nie wiedziałam że może uczulac.wiem ze sa na receptę, zapytałam o to. to powiedział, że sa na receptę i bez recepty. folik mnie uczula, ten facet jakiś niedouczony.