reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? 20160829_100305.jpg

Załączniki

• 20160829_100305.jpg
    20160829_100305.jpg
    429,1 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Dziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? Zobacz załącznik 770145
No jest, jest widzę :D

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? Zobacz załącznik 770145
Widać widać :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie ze widać. Nawet nie trzeba się wpatrywac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry