Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, oszaleje!!! Zrobilam test rano i wyszedl cien, cienia kreski... Co ja mam robic?! Endokrynologa mam dzisiaj? Boje sie, ze przez ta tarczyce to jest jakis kiepski zart.. Boje sie! Boje, ze to prawda i znowu poronie, i boje sie ze to zart.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny w każdą stronę źle, moi z kolei mają tak gdzieś ze jak synek ma już dwa latka to odwiedzili go 2 razy, a mieszkają raptem 30km. Za to moi rodzice jak wnuczka jeden dzień nie widzą to już tęsknią.
A
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje ja teraz tez to dalam do zrozumienia. Pisalam wyzej ze moja tesciowa jest niby dobra ale jednak woli tylko swoje corki!!!! Ma preferencje i to mnie wkurwia. Dlatego oddalilam sie, zyje moim zyciem i po prostu jestem oschla Bo ostatnio jej ciezarna corunia kaprysy miala i zaczela sie dojebywac o wszystko no a ze Moj maz jest narwany to siostrze wykrzyczal w twarz nie patrzac ze jest w ciazy no i przy okazji mamusi dal popalic!!! Od ponad 3 tyg jestem totalnie zmieniona w stosunku co do niej. Nie zaluje ze nigdy jej mojej malej nie zostawilam,zreszta nie ma czego!!! Dziekuje Bogu ze jestem silna psychicznie i ze ze wszystkim Sama sobie radze majac moich rodzicow tak daleko od siebie. Noooo to koniec marudzenia bo mozna by bylo ksiazke napisac [emoji3]Carmen ja też mam podobną sytuację z teściową. Ile ja łez przez nią wylalam ile nerwów, Ale teraz jest lepiej, przez około 5lat musiałam ostro dawać im do zrozumienia, że w naszym życiu nie mają nic do gadania i nie są miłe widziani gdy przychodzą codziennie lub co drugi dzień. I jest lepiej o wiele. Na szczęście mój mąż jest bardzo za mną i dlatego to się udało. Jak byłam w pierwszej ciąży i musiałam leżeć w domu to non stop przychodzili. A ja się bardzo tym denerwowalam. Bo są bardzo drazniacy. Mam nadzieje ze w drugiej jak bede to tak nie będzie.
Tesciowe trzeba sobie ułożyć i to jest święta racja.[emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom