Spark
Fanka BB :)
Widać i to jakDziękuję Wam dziewczyny[emoji5] życzę Wam również drugich kreseczek jak najszybciej żeby się już żadna nie rozmysliła[emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widać i to jakDziękuję Wam dziewczyny[emoji5] życzę Wam również drugich kreseczek jak najszybciej żeby się już żadna nie rozmysliła[emoji6]
Moze w sobote,moze we wtorek.... zobacze heheMnie dziwily moje temperatury około 37 stopni. I popołudniami jak wracałam z pracy od kilku dni pobolewal mnie brzuch. Ale nie przypisywalam tego do ciąży tylko raczej uważałam, że za bardzo się wczuwam i wyszukuje objawów.
Carmen koło soboty będziesz testować? Trzymam kciuki &&&
A jaką temp. masz zwykle ?Moze w sobote,moze we wtorek.... zobacze hehe
Ja temp po przebudzeniu mam 36,90 ale nie czuje sie ciazowo. Raczej okresowo [emoji3][emoji3]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???U mnie dzisiaj 9dpo i czym bliżej terminu @,tracę nadzieję na powodzenie. Nie wiem tak jakoś dzisiaj mnie naszło.
Przemęczenie ? L-karnityna nie powinna tak oddziaływaćNie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Po okresie 36,3-36,4A jaką temp. masz zwykle ?
Czyli tym razem dość podwyższona...Po okresie 36,3-36,4
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk