Katka12
Fanka BB :)
Rzeczywiście mocno trzeba się wpatrzec szczególnie że to foto. Może dla porównania zrób jutro rano jeszcze iwrzućZobacz załącznik 773127 musicie się mocno przyglądać hehe
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rzeczywiście mocno trzeba się wpatrzec szczególnie że to foto. Może dla porównania zrób jutro rano jeszcze iwrzućZobacz załącznik 773127 musicie się mocno przyglądać hehe
ja widzeZobacz załącznik 773127 musicie się mocno przyglądać hehe
U mnie test pokazał bardzo słabą kreskę dopiero dzień po terminie @, więc jest nadzieja. Trzymam kciuki.Ale jest to możliwe żeby wczorajszy test jeszcze nie wykrył ciąży??? Zwłaszcza o takiej czułości... Obawiam się że przez stres okres mi się po prostu spóźni... Wolę się nie nakręcać....

Pisałam że to mega delikatny cień. Hehe jutro powtórka o 6 rano. Jeśli coś się pokaże to odrazu fotkę wrzucę.Rzeczywiście mocno trzeba się wpatrzec szczególnie że to foto. Może dla porównania zrób jutro rano jeszcze iwrzuć
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No na gratulacje to jeszcze za wcześnie. Zobaczymy jak jutro wyjdzie z ranagratulacje !!!