Spark
Fanka BB :)
Nie trzeba się aż tak mocno przyglądać, ja widzę bez problemuZobacz załącznik 773127 musicie się mocno przyglądać hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie trzeba się aż tak mocno przyglądać, ja widzę bez problemuZobacz załącznik 773127 musicie się mocno przyglądać hehe
Staracie się o pierwsze dziecko ?Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i zaczynamy z mężem się starać to nasz drugi cykl, niestety prolaktyna podwyższona i dostinex na obniżenie i miositogyn na policystyczne jajniki. Zobaczymy co przyniesie los. Trzymam kciuki za nas wszystkie i miło mi Was poznać
Najwazniejsze ze sa.. Poczekaj jeszcze pare dniZobacz załącznik 773056
Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Oluska ja dzis zapisalam sie na wizyte.. Ide 27 wrzesnia. Bede w 6t2d ciazy.. Mam nadzieje ze juz bedzie widac dzidziusia i slychac serduszkoEmsi ja w pierszej ciąży starałam się 8 mc, po 6 nieudanych cyklach poszłam się przebadac i gin kompletnie nic mi nie zlecił, a w 8 zaszlam[emoji5]
Hajmal chętnie poszlabym szybciej do gina, ale za piersze wizytę na pewno sporo zapłacę bo on jest drogi i nie chce wydawać kasy jak i tak przed 6 tyg. nic nie widać. Jeśli nie wytrzymam to musi być chociaż 6 tyg i 4dni. Tak byłam na pierwszej wizycie w pierwszej ciąży i było serduszko.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ze nigdy nie jest za pozno na zrobienie badan w ciazy..Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreseczkami! Ja w poniedziałek zrobię kolejny test, o ile wytrzymam do poniedziałku. A teraz mam pytanie wg om niby mam 7tydz alebz moimi cyklami to myślę że jakoś koło 5tyg jestem. Chciałam się zarejestrować do gina i okazało się że pierwszy wolny termin ma na 6pazdziernika. Chyba nie będzie za późno co? Żeby zrobić pierwsze wyniki itp. ?