Emsi*
Fanka BB :)
Absolutnie widać ;-)Zobacz załącznik 773259 na tym lepiej widać ten cień. Już sama niewiem co o tym myśleć.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Absolutnie widać ;-)Zobacz załącznik 773259 na tym lepiej widać ten cień. Już sama niewiem co o tym myśleć.
ja przez szkielko widze bardziej, kreska jest!!!!Zobacz załącznik 773243 Zobacz załącznik 773244 Zobacz załącznik 773245 zrobiłam 3 zdjęcia. I wyciągnęłam ze środka test bo przez te szkiełko słabo widać.
Szkoda bo miałam nadzieję że przy takiej temp nie przyjdzie ;Ppewnie ze jest![]()
ale kiedy ją mierzyłaś i gdzie?Dziewczyny czy możliwe jest żeby w dzień kiedy powinna pojawić się @ temperatura wynosi 37° ??
Pokazałem ten test dla mojej sąsiadki. Widzi ta kreskę także nie mam zwidów. Jutro jeszcze raz powtarzam ,w niedzielę pauza i w poniedziałek zrobię jeszcze jeden. To wtedy będzie 14dpo. Kochane trzymajcie kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze i się udało.

Po obudzeniu się tam na doleale kiedy ją mierzyłaś i gdzie?