Asica86
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem. W środę była blada kreska a tu dziś wkładka zalana. Już chyba nie ma sensu robić kolejnego testu co?Jak to? Przykro mi.
Mam nadzieje ze w następnym cyklu juz nie przyjdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie nie wiem. W środę była blada kreska a tu dziś wkładka zalana. Już chyba nie ma sensu robić kolejnego testu co?Jak to? Przykro mi.
Mam nadzieje ze w następnym cyklu juz nie przyjdzie
Poczekam z beta do poniedziałkuTo jeśli objawy utrzymują włącznie z wyższą temperaturą poprostu zrób betę po niej wszystko będzie wiadomo.Stresujesz się dodatkowo
Labolatoria Syneo są dziś otwarte możesz zrobić
Ciąża biochemiczna -poczytaj na necieNo właśnie nie wiem. W środę była blada kreska a tu dziś wkładka zalana. Już chyba nie ma sensu robić kolejnego testu co?
Miałam tak dwa razy. Testy wychodziły mi już po terminie @ z bladym kreskami, ale niestety @ przychodziła.A u mnie klapa. Dziś dostałam @. W 45dc. A w poniedziałek miałam test powtórzyćw środę była blada kreska a dziś ta małpa przyszła... No cóż trzeba się przygotować na ten cykl
![]()
Dziewczyny jaki dziś niefortunny dzień.
Kotek Asica ściskam i dużo siły życzę.
Sylvia idź na betę. Faktycznie organizm płata Ci figle ...
Mnie zaraza dalej trzyma i nawet nie mam ochoty na staranka. Nie wiem co brać bo przecież szanse na ten moment przed owu są mega niewielkie ale jakoś mi to chodzi po głowie cały czas ... eh łeb mi dziś pęka :-(
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
Zdrowiej szybciutko
PrzykroNo właśnie nie wiem. W środę była blada kreska a tu dziś wkładka zalana. Już chyba nie ma sensu robić kolejnego testu co?
Czosnek, herbata z sokiem malinowym, syrop z cebuli, woda morska do nosa, syrop *spam* i odpoczywać, będzie dobrze :* . Ja tak wyleczylam przeziębienie w 3 dniDziewczyny jaki dziś niefortunny dzień.
Kotek Asica ściskam i dużo siły życzę.
Sylvia idź na betę. Faktycznie organizm płata Ci figle ...
Mnie zaraza dalej trzyma i nawet nie mam ochoty na staranka. Nie wiem co brać bo przecież szanse na ten moment przed owu są mega niewielkie ale jakoś mi to chodzi po głowie cały czas ... eh łeb mi dziś pęka :-(
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom