Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej prosze dopisac mnie do tabelki kasia 26l, 3cykl staran drugie dzieciatko. @ przychodzi nie regularnie . jutro testuje poniewaz bedzie 14 dpo ale nie licze na cud...
Trzymam kciuki. &&&:/ Z moze jakas stymulacja na owulacje? clo?
Ja jestem po podgladaniu pecherzykow. Wiekszy gigant 3,2x3,2 - on juz jest bezuzyteczny, mniejszy 2,3x2. o 16 ide na zastrzyk z pregnylu, dzisiaj działamy z M i 14 dni czekania...
Hej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzuchaAlexandra piękna tabelka ,oby jak najwięcej nas w polu zielonym
Izabell teraz to wyraźna krecha widać ja bez powiększania!
Po cichutku po cichutku gratki
Darianna,, Katka samopoczucie inne czy małpowe@??
Czyli nadzieja jeszcze jest! Kiedy testujesz? czekasz na termin @, czy wczesniej sikniesz?Hej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzucha
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiam się właśnie czy jest sens sikać. Jutro 12 dpo więc nie wiem czy by cokolwiek pokazałoCzyli nadzieja jeszcze jest! Kiedy testujesz? czekasz na termin @, czy wczesniej sikniesz?
U mnie 12 dpo pokazała się blada kreseczka i to na dodatek popoludniu. Jest sens [emoji5]Zastanawiam się właśnie czy jest sens sikać. Jutro 12 dpo więc nie wiem czy by cokolwiek pokazało
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
:/ Z moze jakas stymulacja na owulacje? clo?
Ja jestem po podgladaniu pecherzykow. Wiekszy gigant 3,2x3,2 - on juz jest bezuzyteczny, mniejszy 2,3x2. o 16 ide na zastrzyk z pregnylu, dzisiaj działamy z M i 14 dni czekania...[/QUOT
Poprzednim razem brałam Clo ale źle znosiłam przytyłam 8kilo przez3miechy torbielki się porobiły teraz nie wiem co mi da? Mi w badaniach wyszło obniżona rezerwa jaknikowa także co jakiś czas owulka jest teraz trzeba wychwycić ją france ,mam nadzieję że szybciutko
Powtórka z rozrywki wrr