Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jestem już po. Teraz tylko czekać.Juz zrobiłaś badanie? No to czekamy wszystkie w napięciu... Musi być dobrze!
Iza trzymam kciuki [emoji10]Hej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.
Będzie dobrze. Nie stresuj się . Trzymam kciuki. Ja coraz bardziej się stresuje, bo przez męża pracę strasznie się mijamy i za bardzo nie ma okazji do staranek wtedy kiedy powinny byc:-(Tak jestem już po. Teraz tylko czekać.
Trzymam kciukiHej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.
Yesenia! Nie wierzę! ;D co tam u Ciebie? Tylko nie probuj uciekac poki nie odpiszesz...st: 14370277 pisze: