Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic sie nie stało.Ah to przepraszam nie wiedziałam. Przepraszam jeśli ci zrobiłam przykrość Iza!
DziekujeGratulacje Delli!
Czyli ile dni po spodziewanej @ dopiero pozytywny wyszedl?? Betę juz robilas?
Przy 1000 to chyba dopiero jest szansa na pęcherzykale czasem sie pojawia.
Coś takie właśnie mialam podejrzenia że to mogła nie być @ bo mówiłaś ze dwa dni tylko, a dwukrotny przyrost bety w dwa też wydawał mi się okZobacz załącznik 775563 nie wiem co jest odwalone. Cała się trzęse. Matko boska.![]()
Wartosci bedziesz miala podane z laboratorium ile powinno bycDziekujetest wyszedł pozytywny w 38dc - wczesniej robiłam tylko jeden, ok 31dc (negatywny)
Nie robiłam bety i przyznam, ze nawet nie wiem ile jednostek powinno byc w 6 tygodniu.. Zobaczymy co lekarz powie
Dziekuje wszystkim za gratulacje
Zachowałam test na pamiątkę. Ale przeczytałam wczoraj, ze po 2 dniach komus zniknęła druga kreska wiec dzis na wszelki wielki zrobiłam zdjecie ^^
Ja jestem w de. Tu nie da się bety zrobić. Dzisiaj już nie dam rady ale postaram się jutro rano do jakieś lekarza podejść. No dużo nie przyrosło bo z 14 na 25. Już mam obawy że to może pozamaciczna. Cała się trzęse.Coś takie właśnie mialam podejrzenia że to mogła nie być @ bo mówiłaś ze dwa dni tylko, a dwukrotny przyrost bety w dwa też wydawał mi się ok
Nie masz alabu w okolicy żeby bete trzasnac?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom