bertha
Fanka BB :)
Działa, dziala ;-) ja wstawiłam zdjęcie przez aplikacje na iPhone ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No cos ty! Mi ciagle wyskakuje blad: "Blad wgrywania - need not empty cmd"... i tak od zawsze mam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Działa, dziala ;-) ja wstawiłam zdjęcie przez aplikacje na iPhone ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Delli - piękne krechy![]()
Spark , emsi , vanilia , bertha - jesteście kochane [emoji182]
Gdyby nie wy dziewczyny to chyba bym tu dzisiaj nie pisała .. No niestety , skusiłam sie przed chwilą na ten facelle czulosci 25 i ..no wiadomo co zobaczylam( spróbuje jutro w dzien spodziewanej @ jeszcze tym pinkiem o czułości 10 i jak wyjdzie znowu jedna krecha to czekam az przyjdzie@ . Po małpie lece do rossmana po lepsze testy owu i postaramy sie jeszcze o dzidzie na lipiec a jak nie wyjdzie to wybieram sie do lekarza .. Za duzo łez i nerwów mnie to kosztuje , a ja jestem wyjątkowo wrażliwa .. Jest jedyna nadzieja ze owu mialam dużo później niż powinna być i jeśli byla wtedy kiedy myśle to dzisiaj jest 10 lub 11dpo . Miłego dnia :* i Spark czekam na dobre info od Ciebie
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje ,przydadzą sie[emoji14]mojemu K nawet nie mowie ze dzisiaj zrobilam i byl negatyw ,bo by sie pewnie zalamałTo dalej trzymam kciuki!!a skąd wrażenie ze owu mogla byc pozniej? Jakie objawy miałaś ?
No to mogło tak być mi też na owu sciemniala jedna za wcześnie ale nie była ciemniejsze od kontrolnej a następnego dnia jasniejsza ale teraz wiem ze to nie był pozytyw po innych objawach. I w końcu owu wg mnie była 19dc, a skończyliśmy działać 18. Jak dzialaliscie 17 to może się udaćDziękuje ,przydadzą sie[emoji14]mojemu K nawet nie mowie ze dzisiaj zrobilam i byl negatyw ,bo by sie pewnie zalamałwiesz co , bo robiłam te lipne testy owu i w jeden dzien chyba 17dc wyszła najciemniejsza kreska z tych bledszych a nastepnego dnia juz jasniejsza . Poza tym od 17dc do 19/20 gdzies, mialam dużo śluzu , takiego ktory ostatnio byl od 12 do 17 ale 15-17 bylo go tyle ze musialam sie przebierac a mysmy juz od 15 dc nic nie działali[emoji14]a teraz ostatnie przytulanki byly koło północy 17dc
mam nadzieje że cos z tego zrozumialaś
haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze tak bedzie[emoji14]narazie podbrzusze znowu nie boli i czuje sie ok[emoji14]lece troche poplotkowac do tej kumpeli ktora jest w ciązy bo mieszka obok mnie[emoji14]i takie pytanko dla dziewczyn które juz byly w ciazy[emoji14]bo ją co noc od wtorku łapie straszny ból w rece , az bidulka spac nie moze[emoji14]mówi ze tak jakby kosci ja bolały czy cos .. A w dzien jest okNo to mogło tak być mi też na owu sciemniala jedna za wcześnie ale nie była ciemniejsze od kontrolnej a następnego dnia jasniejsza ale teraz wiem ze to nie był pozytyw po innych objawach. I w końcu owu wg mnie była 19dc, a skończyliśmy działać 18. Jak dzialaliscie 17 to też mogło się udać
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bety nie mam gdzie zrobić ale wybieram się do innego lekarza może mnie przyjmą. Niewiem czy coś z tego będzie bo od niedzieli mam takie troszkę większe plamienia,dzisiaj to już 6 dzień ale piersi dalej mnie bolą więc niewiem co jest grane.[/QUOTE]Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Taaak, planowalas dziewczynke, faktycznierozumiem, ze teraz nie nastawiasz sie na plec, byle nie ominac "tego" momentu?!
Co to M. - tak ma być !kciuki !
Bety nie mam gdzie zrobić ale wybieram się do innego lekarza może mnie przyjmą. Niewiem czy coś z tego będzie bo od niedzieli mam takie troszkę większe plamienia,dzisiaj to już 6 dzień ale piersi dalej mnie bolą więc niewiem co jest grane.
Na zdjęciu naprawde nic nie widać. Na żywo zakładam ze nikt oprócz mnie tez nic nie widzi
Ale mysle ze jutro juz organizm bedzie czysty z pregnylu i dopiero mogę traktować testy jako rzetelne.
Dlatego wczoraj zrobiłam test bo to dziwne że dalej bolą. No i wyszedł normalny pozytyw i już sama nie wiem co jest grane. Ale czekam na swoją kolej u lekarza i będę wiedziała co i jak. Aby to nie była pozamaciczna.[/QUOTE]No faktycznie te piersi to dziwne, że bolą - bo po @ wszystkie dolegliwości przechodzą.
A nie masz czasem takiego zasinienia tam? To tej jest objaw.