Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przynajmniej nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie piję winka na jutrzejszych urodzinach, bo czuję, że wypije go sporo...(smiech przez lzy
)
Ale prezent na dzień chłopaka dla T., nie ma co...
Naprawdę ciężej jest mi Jemu powiedzieć niż samej sobie z tym poradzić, wrrrr!
29 cykl...
To jeszcze trochę musisz wytrzymać, ale mocno trzymam kciuki żeby to było to. :*Karolka może kto wie, test planuje zrobić za tydzień w niedzielę ( o ile wytrzymam).
Zastanawia mnie to bo to byłaby ciąża na bardzo wczesnym etapie. Dzisiaj miałabym 2 tydzień i 5 dzień gdyby to była ciąża. Choć pewnie sie nakręcam.
Dziękuje ,przydadzą sie[emoji14]mojemu K nawet nie mowie ze dzisiaj zrobilam i byl negatyw ,bo by sie pewnie zalamałwiesz co , bo robiłam te lipne testy owu i w jeden dzien chyba 17dc wyszła najciemniejsza kreska z tych bledszych a nastepnego dnia juz jasniejsza . Poza tym od 17dc do 19/20 gdzies, mialam dużo śluzu , takiego ktory ostatnio byl od 12 do 17 ale 15-17 bylo go tyle ze musialam sie przebierac a mysmy juz od 15 dc nic nie działali[emoji14]a teraz ostatnie przytulanki byly koło północy 17dc
mam nadzieje że cos z tego zrozumialaś
haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom