reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Iza jest nadzieja. Chciałabym aby to było to :)

Spark kochana wpadnij na kawę/piwo/wino/drinka z tego co pamiętam jesteś blisko ;) w końcu się uda. Jak chcesz mam świetnego lekarza od płodności dziewczyny z całej polski i nie tylko do niego jeżdżą.

Bertha ty chyba też myślałaś o tym prawda? może chciałaby skorzystać.

O czym? O winku? Chetnie chetnie :D
Co do lekarza to na razie trzymam sie swojego. Jeszcze u mnie nie ten moment zeby jeździć do innego miasta na wizyty. A z mojego jestem zadowolona. Teraz mam plan, laparo, IUI, a potem pomyślimy o invitro. :)

reklama
Bertha masz racje :)

Karolka tak mnie bolą piersi i jakoś tak wszystko mnie boli tak jak na grypę i zimno mi, taka osłabiona jestem. Najgorzej że muszę jeszcze pracować (chociaż jestem w domu) a marzy mi się łóżko i spać

Iza, już sobie wyobrażam ile myśli kręci się w twojej głowie. Zwariować można. Kciuki cały czas zaciskam, żeby dobrze było.
nimitii - kuruj się i nie daj chorobie. Zdrówka.
Spark - powodzenia i głowa do góry. My tu wszystkie z Tobą !!!

Ja 16dc.wczoraj jeszcze czułam jajniki dziś już nie. Na wszelki wypadek podziałamy jeszcze prokreacyjnie do weekendu włącznie. Potem już dla przyjemności :happy2::happy2::happy2:
ściskam was babeczki.

reklama
Spark a czemu nie ;) fajnie by się było spotkać np.zlot.ciężarówek :D ja teraz pije mleko z miodem i siemię lniane bo czuję że będzie grypa co mnie mega dołuje! :(((( bo to znaczy ze nic z tego w tym cyklu :(

Do góry