reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha a jakie masz teściki?
Wiem, że już pewnie wielokrotnie była o tym mowa ale jakie testy według Was są najlepsze ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nordtest. I kupiłam tez w Aptece Doz testy płytkowe ich marki i sa identyczne jak Nordtest - wg mnie z tej samej lini produkcyjnej tylko pod inna marka. Takze polecam.
I rossmannowskie facelle. Ale kiedyś juz mnie zmylił wiec mam wątpliwości przy cieniach.

reklama
Testuje wstawianie zdjeć z appki Tapatalk na iPhone. Moje testy owu 9,10,11dpo:
a9dc20f2696b1832a89526fd928d6004.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

O! Na tapatalk działa wstawianie! Oki, to do wstawiania zdjeć bede używała tej appki. Bo normalnie pisze z appki Forum Babyboom i tam mi nie działa.

hej wszystkim,

nadrobiłam i zapomniałam co miałam odpisać:-D
Bertha twoje testy ciemnieją... no to czekamy na rozwój zdarzeń kochana...

na przeziębienie: czosnek, herbata z lipy. Zero wit C bo podrażnia gardło. To moje metody, plus miód i sok z pigwy w herbacie.

Witajcie.
Bertha powoli do dzieła ;)
Zastosowałam się do rad i wypiłam szklankę z miodem i cytryną. Dzisiaj czuje się lepiej i nie mam już gorączki! Niestety gardło boli dalej biorę tanum Verde. Może coś pomoże.

Witajcie.
Bertha powoli do dzieła ;)
Zastosowałam się do rad i wypiłam szklankę z miodem i cytryną. Dzisiaj czuje się lepiej i nie mam już gorączki! Niestety gardło boli dalej biorę tanum Verde. Może coś pomoże.

Ja do testowania a nie do dzieła, za 3 dni termin @ :) a owu sobie ciemnieją i dają nadzieje...

reklama
Do góry