reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimiti dziękuję za dobre słowo,musimy wziąć się w garść i starać na nowo,
Wszystkie jak tu jesteśmy i trzymam za was kciuki,ja będę próbować teraz bez hormonów przez 3 mc,a później to tak jak ostatnio po owitrelle zaszłam w 1 cyklu

reklama
Docia witaj i przykro że Ciebie też to spotkało. Wiem co czujesz bo miałam podobnie. Mi okres po łyżeczkowaniu przyszedł po 25 dniach. My staraliśmy się po 3 miesiącach, w sumie to w drugim cyklu raz kochaliśmy się w dni płodne bez zabezpieczenia ale nie zaskoczyłam. U nas już 10 cykl starań leci. Oby Tobie szybciej się udało.

nimiti Ty masz okres mega a ja ostatnio miałam bardzo słaby i krótki.
My też zbieramy siły na staranka. Ostatnio numerek był 2 paźdźiernika na wywołanie @, a w czwartek zaczynamy działać.

Ja 2 pazdziernika miałam owulke, więc jeśli w ogóle będzie mi dane testowac to najwczesnie 17 października.
Gdyby się udała nasza côrcia by dostała prezent na urodziny, wyczekany.

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witam nowe babeczki !!!
nimitii- ja dziś 27 dc. Teoretycznie @ powinnam dostać, więc czekam. Objawów ciąży brak...
Jeśli jakimś cudem nie dostanę do jutra to jutro wieczorem lub w czwartek rano zrobię test.

Do góry