Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam &&&& dalej [emoji6] Mam nadzieję, że jednak bladzioch się pojawi ... a później to już tylko formalność [emoji12]W piątek planowo powinna być.
BERTHA
Jestem jestem, teraz po prostu tyle sie działo a i źle sie czułam, ze nie myslalam o pisaniu na forum..
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi
Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
Siedzę w domu i nic tylko gotuje i robie swiezo wyciskane soczki:-)
pozdrawiam !!!!!!
Megan
ja sobie na starania zakupiłam pończochy, porostu dramat mąż nawet bardzo uwagi nie zwrócił, kasa poszła na marne a ja mam w domu kolejny gadżet, bo nie lubię w ponczochach chodzić
Najlepiej kupić te takie samonośne[emoji14]też o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne
Powodzenia u lekarza i super że masz w końcu spokój z bratemBERTHA
Jestem jestem, teraz po prostu tyle sie działo a i źle sie czułam, ze nie myslalam o pisaniu na forum..
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi[emoji14]Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
pozdrawiam !!!!!!
To moze faktycznie za duże[emoji14]mój sam sie upominato sa niby samonośne pończochy ale chyba fakt dokupię ten pas bo w dotyku sa miłe i ciepłe, chyba kupiłam za duże bo mogę je pod pośladki podciągnąć i jeszcze sie rozciągają. Jakiś nie wypał. Ja wiem co mojego kreci ale staram sie mu dawkować bo by mi żyć nie dał
Super że już masz spokój !BERTHA
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi[emoji14]Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
pozdrawiam !!!!!!
Tak, bo progesteron w ciąży wzrasta i dlatego owulacyjne wychodzą pozytywnie, chociaż oczywiście nie zawsze się to zgadza i tak wychodzi. Ale nie tylko hcg jest normą ciąży. A jaki powinien być progesteron w poszczególnych tygodniach ciąży znajdziecie na Wikipedii.Ania czy coś zle napisałam ?