Luxuorius
Moderatorka
dzieki, no ciezko mi juz, szybko sie mecze, zgaga meczy, mlody sie rozpychaA co u Ciebie ?:-)
Jak się czujesz?:')
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki, no ciezko mi juz, szybko sie mecze, zgaga meczy, mlody sie rozpychaA co u Ciebie ?:-)
Jak się czujesz?:')
Przykro mi ... to jest not fair :/Ja już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi
To jest nas dwie bo ja też ten rocznik co ty![]()
Cześć Dziewczyny, tyle piszecie, a ja nie mam kiedy czytać wszystkiego, szkoda bo bardzo chciałabym czytać na bieżąco :/
U mnie dziś pojawiła się delikatna druga kreseczka na teście ciążowym, ale naprawdę jaśniuteńka. Okres powinnam dostać wczoraj, test robiłam dziś pod wieczór, planuję zrobić jeszcze jeden rano, może będzie ciemnieć. Zastanawiam się czy jutro nie iść na betę żeby mieć pewność. Może zadam głupie pytanie, ale nigdy nie robiłąm bety, czy lepiej żebym poszła rano czy pora dnia jest bez różnicy, a nie jak w testach na mocz?![]()