Emsi*
Fanka BB :)
TuliPanna jak miło słyszeć takie wieści [emoji4] czekamy na wynik bety ... rób śmiało i myśl tylko pozytywnie [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ja na pracę obecna też nie mogę narzekać, pracuje w zawodzie, spełniam się itd. Przeszlabym do konkurencji na trochę lepszych warunkach , ale wiadomo na okres na razie próbny. Czyli jednak starania musielibyśmy odlozyc na jakieś półtora roku a wiadomo jak to jest... Priorytety się zmieniają tak jak mówisz i cieszę się, że zgodnie to z mężem powiedzieliśmyTo niespodzianka ... faktycznie to są te trudne decyzje. Ja mam dobrą pracę i na moim poziomie to głównie panowie i zwlekalam długo z ta decyzja i wiem, że sporo stracę ale czasem to się po prostu czuje, priorytety się zmieniają stąd nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Wasza decyzję [emoji6]

jeszcze rok temu myślę, że moglibyśmy dłużej się zastanawiać
To niespodzianka ... faktycznie to są te trudne decyzje. Ja mam dobrą pracę i na moim poziomie to głównie panowie i zwlekalam długo z ta decyzja i wiem, że sporo stracę ale czasem to się po prostu czuje, priorytety się zmieniają stąd nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Wasza decyzję [emoji6]
Bardzo dobrze powiedziane!!! Są sprawy ważne i ważniejsze. Miłej nocki życzę wszystkim staraczkaPrawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.
Mikaducha zgadzam się z Tobą w 100% ... a też już swoje lata i doświadczenie mam [emoji6] ale do pewnych decyzji dochodzi się z czasem ... i fajne jest to, że każdy ma swój czas na to. I nie ma w tym nic złego. Dopóki samemu się tego nie poczuje nikt na świecie nas nie przekona co jest dla nas najlepsze [emoji6]Prawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.
Prawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.
O nieeeJa już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi
Pięknie [emoji175] rośnijcie zdrowo ! dobranoc [emoji182]Moja pamiatka z dzisiejszej wizyty.. Serduszko puka.. Wszystko jest ok. Oficjalnie jestem czerwcowka![]()
Dobranoc <3
Ja staram się o trzecie dzieciątko a ty?Super bardzo się cieszę damy radę![]()