Mikaduchna
Fanka BB :)
Aniu, przykro mi, ale nadchodzi kolejny cykl - pełen nadzieiNo umnie już po nadziejach, już plamię [emoji29]
Zbieram siły na następny cykl
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniu, przykro mi, ale nadchodzi kolejny cykl - pełen nadzieiNo umnie już po nadziejach, już plamię [emoji29]
Zbieram siły na następny cykl
Witaj SywlkaqCześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu czytam wasze forumkibicuje wam, żeby w końcu się udało i gratuluję tym, które będą "niedługo" mamusiami
Znalazłam to forum szukając informacji o tarczycy.
Z mężem chcieliśmy się starać o dzidziusia tuż po ślubie, ale moje wyniki TSH nie były zadowalające. Moje TSH wynosiło 6,68 w sierpniu. We wrześniu byłam u endo i przepisała mi euthyrox 75 (biorę pół tabletki). Po 3 tyg zbadałam i spadło mi do 3,98, więc chyba dobrze. Po wizycie endokrynolog powiedziała, że możemy po tygodniu brania starać się o dziecko. We wrześniu miałam owulację (podczas owulacji mam dość mocne bóle jajników), ale się jeszcze nie staraliśmy, bo jak wiadomo z tą tarczycą nie ma żartów. W tym miesiącu spróbujemy, ale ogólnie się nie będziemy spinać, będzie to będzie.
Jeśli można, to proszę mnie wpisać do tabelkiImię: Sylwia, wiek: 26, starania o pierwsze dziecko, cykl ostatnio 28, ale zdarza się nawet po 31 dni. Następna @ około 2.11. Dzisiaj jest 13 dc
Pozdrawiam
Trzymam Słońce z całych sił kciuki [emoji106]Aniu, przykro mi, ale nadchodzi kolejny cykl - pełen nadzieiJa testuję w piątek lub sobotę - o ile @ się nie pojawi. Moja psyche szaleje na całego - piersi mnie bolą, dzisiaj stwierdziłam, że widzę wyraźnie na nich żyły. Wydaje mi się również - że "tam" jestem nieco ciemniejsza niż zwykle - naprawdę chyba sobie wmawiam te objawy
Ostatnio nawet zasypiałam o 21:00 jak nigdy i ze dwa razy w tym tyg czułam jakby zgagę
A tu jeszcze cały tydzień oczekiwania. Najgorsze będzie to, jak w tym tyg wszystkie objawy ustąpią i @ przyjdzie jak zwykle. Trzymaj kciuki aby nie przyszła
![]()
Trzymam Słońce z całych sił kciuki [emoji106]
Też widziałam kilka objawôw
Ale teraz już wiem ze to wina luteiny
Miałam nawet mdłości
Postaram sie w następnym cyklu nie nakręcać
Ale to trudne
Widać w naszym przypadku sex co drugi dzień to za mało [emoji19]
No niestety trzeba to przetrwaćNajgorsze jest to, że objawy na @ są bardzo podobne do tych ciążowych. Jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreseczki w przyszłym tyg!!!Dziękuję za kciuki
Buziaki!!!
Witajcie dziewczynyAniu, przykro mi, ale nadchodzi kolejny cykl - pełen nadzieiJa testuję w piątek lub sobotę - o ile @ się nie pojawi. Moja psyche szaleje na całego - piersi mnie bolą, dzisiaj stwierdziłam, że widzę wyraźnie na nich żyły. Wydaje mi się również - że "tam" jestem nieco ciemniejsza niż zwykle - naprawdę chyba sobie wmawiam te objawy
Ostatnio nawet zasypiałam o 21:00 jak nigdy i ze dwa razy w tym tyg czułam jakby zgagę
A tu jeszcze cały tydzień oczekiwania. Najgorsze będzie to, jak w tym tyg wszystkie objawy ustąpią i @ przyjdzie jak zwykle. Trzymaj kciuki aby nie przyszła
![]()

Queen_b ja też zawsze chciałam adoptować albo być rodziną zastępczą ale mąż nie chce i go rozumiem nie każdy to czuje.
Sylwka powodzenia kochanaważne ze eutyrox działa
![]()
Dosłownie pół godziny po tym jak się pozalilam scielo mnie z nóg i zasnelam.Aleksandra na początku nie ma dużo tych objawów ciazowych.Mi objawy pojawiały się w 6 czy w 7 tyg.ciazy.Ja bym się nie sugerowała objawami.Ja chodziłam z martwym zarodkiem 3,5 tyg.I miałam mega ciążowe objawy wiec te objawy to też nie jest jakiś wyznacznik.Zajmij sobie czym myśli i ciesz się ze zobaczylas II kreski na teście.