basia89
Fanka BB :)
Emsi, dziękuje za miłe słowa.. żebyś wiedziała.. ich wkład w poczęcie to tylko sama przyjemność, a ja już od lipca na kwasie foliowym, alkoholu unikam, codziennie pomiary, badania itd.. a tu taki tekst, foch bo nie wiem juz jak to nazwać..
Fakt, od jakiegoś czasu często dochodzi u nas do spięć bo dla niego ja cały czas marudzę ale wkurza mnie, ze mało co w domu pomaga i nawet schowanie ubrań do szafy to wielki problem i od razu tekst ze ja sie czepiam.. dla niego najważniejszy od jakiegoś czasu jest sport, codziennie siłownia, codziennie biega, a w weekendy ma zawody.. a mnie juz po prostu trafia, ze jestem z synem sama.. a co on na to? Ze ja go nie wspieram w jego pasji eh.. temat rzeka..
Jeżeli chodzi o testy to kupiłam pierwszy raz takie najtańsze z Allegro.. 7,5zl za 10szt.. dzisiaj mam 15dc.. w tamtym miesiącu owu spóźniła mi sie o dwa dni wiec nie wiem czy jest możliwe ze teraz przyszła dwa dni wcześniej? Pozostaje mi dalej sie obserwować i po 15 grudnia zapisać do mojej gin... ( na ten rok juz nie ma zapisów [emoji34])
Namarudzilam wam z rana.. przepraszam..
Fakt, od jakiegoś czasu często dochodzi u nas do spięć bo dla niego ja cały czas marudzę ale wkurza mnie, ze mało co w domu pomaga i nawet schowanie ubrań do szafy to wielki problem i od razu tekst ze ja sie czepiam.. dla niego najważniejszy od jakiegoś czasu jest sport, codziennie siłownia, codziennie biega, a w weekendy ma zawody.. a mnie juz po prostu trafia, ze jestem z synem sama.. a co on na to? Ze ja go nie wspieram w jego pasji eh.. temat rzeka..
Jeżeli chodzi o testy to kupiłam pierwszy raz takie najtańsze z Allegro.. 7,5zl za 10szt.. dzisiaj mam 15dc.. w tamtym miesiącu owu spóźniła mi sie o dwa dni wiec nie wiem czy jest możliwe ze teraz przyszła dwa dni wcześniej? Pozostaje mi dalej sie obserwować i po 15 grudnia zapisać do mojej gin... ( na ten rok juz nie ma zapisów [emoji34])
Namarudzilam wam z rana.. przepraszam..
mój to wszędzie i przy wszystkich mówił trzeciego nie chcemy a raz przesadził i aż się później pobeczałam. Ja do chrześniaczki powiedziałam ,że przydałaby się nam taka mała księżniczka, a on z śmiechem "nono akurat " i wtedy właśnie się wkurwilam i mu pocisnęłam ,że jak nie z nim to z kimś innym zrobię ją i tyle
nawet nie wiecie jak ten tekst do niego trafił
za chwilę już gadał inaczej, że to ja mówiłam iż trzeciego na razie nie bo to bo tamto
(oczywiście mówiłam to wszystko w nerwach ) a wieczorem to już on chciał 
więc Basia89 najlepiej patrzeć na siebie a nie na nich ! Jak masz potrzebę bycia mamą to nie rezygnuj i postaw na swoim ,a uczuć kobiety nie powinno się tak traktować w związku trzeba się liczyć z uczuciami drugiej osoby