Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj motylkami się, ze to przez to iż zazylam witaminy na czczo. Możliwe?
Czy mogę prosić o dodanie do tabelki? 37 lat, staram się o 2 dziecko, termin @ 25.10, pierwszy cykl starań. Dzięki
Dzisiaj dzień w łóżku, taki ambitny planpewnie wytrzymam godzinę i zacznie mnie nosić.
Z tego co słyszałam to jak się było aktywnym przed ciąża to nawet nieskazane żeby nagle zasiąść na tyłku, tylko zwolnić.Laseczki a co myślicie o sporcie w ciazy? Jakieś cwiczonka lub basen? Mój I ginekolog mówi raz jedno raz drugi zglupialam i siedzę w domu. ..a nosi mnie bo jestem osobą aktywną i brakuje mi jakiejś gimnastyki czegokolwiek. . Wiadomo że na miarę ciążowych możliwości :')
Jeśli basen to jaki strój polecacie ?
No właśnie się czuję, ale brakuje mi podstawowego objawu - czyli białego śluzu. Normalnie Sahara. Ale u mnie coś w ogóle z tym śluzem słabo - jak miałam owu - to gin powiedział ,że w środku "piękny śluz", a na zewnątrz nic nie było . Jednak w dwóch moich ciążach miałam ten śluz, a teraz nie.hej Eveliniai widzę, że podobnie jak u mnie - to Twój drugi cykl starań
Trzymamy kciuki a jakże!!! A czujesz się jakoś inaczej?