nadalka
Mama Igusi <3
Wczoraj na owu nie miałam już kreski a dzis zaś lekka sie pokazała...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby wiem kiedy sluz mam jakby plodny tzn typowe kurze jajo ale nwm czy wtedy jest owulka czy pozniej czy wczesniej ... Chyba musze przeswietlic caly watek to bd troche bardziej obeznana. Niestety aktualnie nie moge nawet napisac ile dni trwa moj cykl bo ostatnio to jest zmienny jak pogoda
zaczne wiec moze sie bardziej obserwowacEch u mnie będzie szybciej niż myślę nie wiem czy w ogóle zdążę zrobić coś czuję, że będzie tak jak u Mikaduchny dwa dni szybciejMoże, może, wszystko jest możliwe...chociaż jakos nie lubie przecierać szlaków
Niech wieksze weteranki początkują, ja tutaj troche smarkacz staraniowy![]()
![]()
U mnie to samo, piatek-sobota planowana wizyta @... Oby sie nam gdzies po drodze pogubiła! A kysz, kysz! Ja chyba do jutra nie wytrzymam....I nie powiem - zaczynam sie troche stresować faktem, że moge byc w ciązy....
![]()
Nie ma sie co stresowac i bać, nawet jak bedzie dupa (oby jednak nie!!!) to zawsze jest kojeny cykl, cyc do góry :*
aj tam samo życie
a szkoda nawet czary nie dały rady
nie ma co zamulać trzeba się z tym liczyć 
Wiesz, może te czary mają opóźniony zapłon, trzeba być cierpliwym [emoji2] grunt ze rzucone, niedługo zaczną działać [emoji2]Ech u mnie będzie szybciej niż myślę nie wiem czy w ogóle zdążę zrobić coś czuję, że będzie tak jak u Mikaduchny dwa dni szybciejaj tam samo życie
a szkoda nawet czary nie dały rady
nie ma co zamulać trzeba się z tym liczyć
dzięki za otuchę czasami jest to potrzebne
![]()
Aż taka tragedia z dietą? Ja zrobiłam, ale chwalić się nie ma czym za bardzo... Jakbym cholera nie mogła do rana poczekać [emoji14]Trzymam za was kciuki ! Róbcie testy i pokazujcie te 2 krechy
Ja właśnie dostałam swoją dietę... :O
jak sie czujesz Kochana?Trzymam za was kciuki ! Róbcie testy i pokazujcie te 2 krechy
Ja właśnie dostałam swoją dietę... :O
Ja przeżyję, ale mój facet musi sobie sam zacząć gotować;p No i owoców małoAż taka tragedia z dietą? Ja zrobiłam, ale chwalić się nie ma czym za bardzo... Jakbym cholera nie mogła do rana poczekać [emoji14]
Sent from my LT26i using Forum BabyBoom mobile app
A bardzo dobrze, już się nie przejmuję bezowulacyjnym, humor wróciłjak sie czujesz Kochana?