Lanvin
Fanka BB :)
Ja bym liczyła od 13. Ale pierwszy cykl może, choć nie musi, być bezowulacyjny.Ale które krwawienie mam liczyć to z 29.09 czy z 13.10 te 3 dni ?
![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym liczyła od 13. Ale pierwszy cykl może, choć nie musi, być bezowulacyjny.Ale które krwawienie mam liczyć to z 29.09 czy z 13.10 te 3 dni ?
![]()
To malutko, super, też niewiele tyłam :-) a kopniaki to najlepsza rzecz na świecie :-) wciska Ci już gdzieś nóżki?jak sie ostatnio wazylam to 4 kg tylko, bylo 5, ale kilogram schudlam, nie wiem ile teraz waga pokaze, bo waze sie regularnie co trzy tygodnie podczas wizytyw sobote zaczne 32 tydzien
szyjka ok, licze, ze i na srodowym usg nadal bedzie cala
![]()
ulozony jest glowka w dol i nozki sie wypchaja kolo pepka, ale wczoraj chyba jakas gimnastyke mial, bo jakos kilka cm od pepka je wypychal, az bylo widacTo malutko, super, też niewiele tyłam :-) a kopniaki to najlepsza rzecz na świecie :-) wciska Ci już gdzieś nóżki?
Kochanyulozony jest glowka w dol i nozki sie wypchaja kolo pepka, ale wczoraj chyba jakas gimnastyke mial, bo jakos kilka cm od pepka je wypychal, az bylo widaca raczki ida w kierunku jajnikow i to boli jak diabli jak przylozy mocniej
Ja pamiętam, że pod koniec już było mi ciężko, bo wiadomo im dziecko większe, tym bardziej uciska, ale jak mały się urodził, to było takie dziwne, że nic się już w brzuchu nie rusza i jakoś tak płasko się zrobiło grudzien!!! zdecydowanieKochanyJa pamiętam, że pod koniec już było mi ciężko, bo wiadomo im dziecko większe, tym bardziej uciska, ale jak mały się urodził, to było takie dziwne, że nic się już w brzuchu nie rusza i jakoś tak płasko się zrobiło
Wolalabys urodzić w grudniu, czy załapać się na styczeń (o ile mały przeczeka)? Czy jest Ci to bez różnicy? :-)
O czyli możliwe, że będziesz miała cc? Masz dużą wadę?grudzien!!! zdecydowanienajlepiej to zeby na Swieta byc z malym w domu
terminy mam dwa na 24 i 29 grudnia, drugi z usg
ale jesli okulista da skierowanie na cc to pewnie w polowie grudnia mnie potna, a jesli bede mogla rodzic sn to niech sie dzieje wola Boga
![]()
cisnienie wariuje w oczach i nerw uszkodzony
mialam zeza operowanego jak dziecko i przy wiekszym wysilku oczy zachodza mgla, nie widze literek na pilocie, tel....O matko, przerąbane :-( kontrolują Ci to w czasie ciąży na bieżąco?cisnienie wariuje w oczach i nerw uszkodzonymialam zeza operowanego jak dziecko i przy wiekszym wysilku oczy zachodza mgla, nie widze literek na pilocie, tel....
kontrola nic nie da, tyle co krople jak bym sie zmeczyla, ciaza nie ma na to wplywu, ale porod juz tak, moga naczynka popekac, moze cisnienie zaczac skakac a to robi sie niebezpieczne, dlatego musze znac opinie okulisty, zebym wiedziala jak teraz wyglada cisnienie,wizyte mam 16 listopada, krotko przed rozwiazaniem zeby byl najswiezszy wynikO matko, przerąbane :-( kontrolują Ci to w czasie ciąży na bieżąco?
To trzymam kciuki, żeby dobrze wyszło! :-)kontrola nic nie da, tyle co krople jak bym sie zmeczyla, ciaza nie ma na to wplywu, ale porod juz tak, moga naczynka popekac, moze cisnienie zaczac skakac a to robi sie niebezpieczne, dlatego musze znac opinie okulisty, zebym wiedziala jak teraz wyglada cisnienie,wizyte mam 16 listopada, krotko przed rozwiazaniem zeby byl najswiezszy wynik![]()