Za te słowa szacunKochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacjeczekamy na betę!
Daje nadzieje
Super wiadomosc!powodzenia teraz!
Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!!![]()
Zdecydowanie lepsze facelle[emoji14]bertha ładnie napisanemasz rację zgadzam się z tobą.
Megan które uważasz testy za lepsze te z allegro czy facelle? z ciekawości pytam.
Ja sobie bardzo cenie te facelle![]()
Lui będzie dobrze trzymam kciuki![]()
I bardzo dobrze bo jak widać na tych allegrowych ta kreska ciemniejsza nie potrafi byc , bynajmniej u mnie .. Tylko klopotu sobie z nimi narobiłam niż mialby mi pomocMegan, jak oglądam twoje testy te z Allegro to rodzi sie we mnie nadzieja ze jednak owu miałam.. chciałam wkleić ale kurczę nie potrafię [emoji53] z tym, ze mi tylko jeden wyszedł z dwoma paskami w 11dc.. ja mam @ na 31.10 ale u mnie to nie ma sensu testować [emoji12]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom